Kakšen bo zaključek maja?

Preberite si, kakšen bo zaključek maja, nato pa se pripravite na nov mesec in nove priložnosti, ki jih prinaša. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kakšna je vaša prihodnost, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >> 

Sporočilo pod številko 1

Zaključek meseca vam bo prinesel nova spoznanja, s katerimi boste drugače pogledali nase in dogajanje okrog sebe. Vaše misli bodo povezane, lažje boste sprejemali odločitve in se pripravili na nov mesec. Povečalo se bo spoštovanje do samega sebe, imeli boste več upanja za naprej in inspiracijske moči. Ne boste se več branili novosti ali se oklepali nečesa lepega, ki se je zgodilo poleti, ampak boste pripravljeni na vse nove izzive in preizkušnje. 

Sporočilo pod številko 2

Konec meseca bo v znamenju družabnosti in povezovanje. Vaša energija se bo dvignila in vas še bolj pripravila na nove izzive, ki jih prinaša junij. Okoli vas bodo vibracije sreče in zadovoljstva, ki bodo okrepile tudi strasti. Ponovno boste začeli slediti notranjemu navdihu. Ne boste več iskali izgovorov, zakaj ne bi mogli česa narediti. Povečali se bosta tudi vaša domišljija in ustvarjalnost, ki bosta le še bolj pokazali, da ste pripravljeni na nove uspehe. 

Sporočilo pod številko 3

Zaključek meseca bo prinesel navali življenjske energije in moči. Delovali boste na višji frekvenci, zato bodo tudi rezultati boljši. V junij boste vstopili z občutkom prizemljenosti in stabilnosti, točno boste vedeli, kaj morate storiti in katere lekcije morate prinesti s seboj. Pod nogami boste čutili trdna tla, izboljšala se bo tudi povezava s fizičnim svetom, kar pa bo prineslo finančno varnost in energijo, da dokončate vse, kar ste si zastavili, a prej nikakor niste mogli. 

Sporočilo pod številko 4

Zadnji dnevi meseca bodo v znamenju upanja in nove energije. Navdal vas bo občutek udobja, sproščenosti in pomirjenosti. Vsa napetost, ki se morda pojavlja pred začetkom poletja, se bo poslovila. Zavladali vam bosta harmonija in ljubezen. Oseb, ki so vam ljube, se boste lažje »dotaknili« s svojimi besedami in energijo, kar bo bistveno izboljšalo dinamiko v odnosih. Močno bo prisoten tudi občutek sprejetosti in zaupljivosti, zaradi česar vas bo objela energija ljubezni. To boste čutili močneje kot običajno, zato vas tudi v ljubezni čakajo zametki prvih sprememb. 

 

  

 

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram