Kakšen bo začetek novega meseca?

Preberite si, kakšen bo začetek novega meseca, nato pa pogumno naredite korak k uresničenju svojih načrtov za jesensko obdobje. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Začetek meseca bo prinesel trdnejše vezi v odnosih, zaradi česar se bo v vaše življenje naselil mir, zadovoljstvo in harmonija. Manj se boste obremenjevali s tem, kaj prihodnost prinaša, in več poudarka namenili temu, kar se trenutno dogaja. Marsikateri spori se bodo pozitivno rešili, lažje boste sprejeli tudi na videz zapletene odločitve. Pomembno bo, da boste pri vsaki svoji potezi zaupali intuiciji, saj vas bo vodila k višjim spoznanjem. Z novim mesecem vstopate v obdobje rasti in sprememb. Vse bo dobilo novo podobo, vi pa boste z zaupanjem sprejeli priložnosti, ki se vam bodo ponudile.

Sporočilo pod številko 2

Skrbi bodo začele bledeti. Nov mesec bo prinesel občutek, da je sreča na vaši strani, vseeno pa bodite pozorni, da boste ostali na trdnih tleh. Z denarjem ravnajte previdno, na ljubezenskem področju pa le pokažite nekaj več lahkotnosti in spontanosti. To vam bo omogočilo odkrivanje drobnih čarobnih stvari, s katerimi boste dobili več zaupanja vase in v ljubljene osebe, razmerja z njimi pa bodo dosegla višji nivo. Zavedajte se, da bo to šele začetek, zato boste morali tudi v prihodnje pokazali veliko pozornosti in vložiti veliko energije. Tako boste ostali na poti rasti in pozitivnih sprememb.

Sporočilo pod številko 3

Vaša ustvarjalnost bo narasla, poleg tega pa boste prejeli priznanje za pretekli trud. Zaradi tega boste lahko opustili veliko strahov, ki vas ovirajo na poti rasti in napredka. Dobili boste nov vpogled vase in to, kar si resnično želite, s tem pa nove izjemne ideje. Te vas bodo vodile k uspehu, pazite pa le, da se ne boste prenaglili ali pustili okolici, da vcepi negativna prepričanja. Zaupajte sebi, saj ste pripravljeni na nove preobrate in spremembe. Življenje je lahko čarobno, če boste prepoznali svojo moč in sposobnosti. Poleg tega pa na začetku meseca jasno pokažite svoje darove, saj bo to čas, da razprete svoja krila.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za ljubezensko ali osebno Tarot napovedpersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram