Kakšen bo začetek novega meseca?

Preberite si, kakšen bo začetek novega meseca, nato pa se pripravite na nove priložnosti in podvige. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako še pred začetkom jeseni doseči želeno, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Začetek meseca bo prinesel velike preobrate v načinu razmišljanja in vedênja. Začeli si boste postavljati moralna in etična vprašanja, saj boste spoznali, da se na pretekle izkušnje ne boste mogli več opreti. K stvarem boste morali pristopiti drugače, predvsem pa biti odprti do novega in neznanega. Da bo to lažje, se boste morali zazreti najprej vase in se podati na potovanje osebnega spoznanja. Ko se boste poglobili v globine samega sebe, boste spoznati številne odgovore na vprašanja, ki si jih zastavljate že nekaj časa, in pot, na katero se morate usmeriti.

Sporočilo pod številko 2

Nov mesec prinaša velike priložnosti za napredek in osebno rast. Ker vam čustva ne bodo več povzročala preglavic, boste lažje sprejemali pomembne odločitve. In ne glede na to, kako močno bodo drugi pritiskali na vas, da morate nekaj narediti, se temu ne boste predali, ampak ostali mirni ter razumski. Ravno zaradi tega pa se vam bodo ponudili tudi številni novi pogledi na dogajanje okrog sebe, s katerimi boste hitreje in lažje spoznali resnico. Drugačen pristop in drugačno razumevanje vas bosta popeljala na pot novih spoznanj in boljših rezultatov.

Sporočilo pod številko 3

Počasno in vztrajno delo vam bo na začetku meseca prineslo zaslužene darove, kljub temu pa ne boste smeli iztiriti iz začrtane smeri, saj bo v prihodnje še treba pokazati veliko predanosti in iskrenosti. Ostati boste morali zvesti samemu sebi, saj si boste le tako ustvarili pogoje, s katerimi boste dosegli dolgotrajen uspeh. Zdaj ni čas, da bi čakali, da se kaj uredi samo od sebe ali drugim prepustiti, da nadaljujejo, kar ste začeli. Vztrajajte in ostanite potrpežljivi, saj obdobje zasluženega počitka prihaja.

Sporočilo pod številko 4

Na začetku meseca bodo v ospredju čustva, zato boste morali paziti, da vas ne bodo preplavila ali vodila k odločitvam, ki se bodo kasneje izkazale za napačne. Ne bojte se izraziti svojih čustev, ne dovolite pa, da bi prevzela nadzor nad življenjem. Razmislite, kaj si želite in česa ne – zlasti na področju odnosov, saj bodo dejanja imela močne posledice. Če boste vsako odločitev premislili, si lahko nadejate pozitivnih izkušenj. Te delite s svojimi ljubljenimi, saj bodo v vas pogosto videli osebo, ki jim lahko pomembno svetuje.

Sporočilo pod številko 5

Razmislite, kaj si želite doseči. Začetek meseca bo v znamenju razmišljanja in analiziranja, kar pa ne bo vedno najboljša odločitev, saj lahko izpustite pomembne priložnosti. Izbrati boste morali, kdaj boste pasivni in kdaj aktivni. Spremembe so pred vami, a ne bodo še tako hitro dosegljive. Paziti boste morali, da se ne boste ujeli v začarani krog razmišljanja »Kaj, če?«, ampak da boste znali zbrati dovolj poguma in na trenutke tvegati. Pri tem ne izgubite stika z resničnostjo, da ne boste obžalovali svojih odločitev. Vedno bodite z eno nogo na trdnih tleh.

Sporočilo pod številko 6

Začetek meseca bo prinesel veliko novih idej, ki jih boste morali temeljito premisliti in analizirati. Če se boste k vsem podali na vrat na nos, se lahko zgodi, da jih bo veliko ostalo nedokončanih. K vsaki želji in k vsakemu načrtu pristopite preudarno, v mislih pa imejte predvsem, kaj si na dolgi rok želite. Če bo to hitra zadovoljitev materialnih potreb, ne boste dosegli želenega. V vas je veliko ustvarjalne energije, zato jo usmerite tja, kjer veste, da boste kasneje želi veliko uspehov. Vrata so vam odprta, le z "naglico" jih ne odprite, ampak se počasi naužijte razgled pred seboj.

 

 

 

 

Maja iz Balzamike

OSEBNA TAROT NAPOVED

Kaj te čaka v ljubezni, financah in karieri? Kako pokazati notranjo moč in uresničiti svoj resnični namen? Klikni in ugotovi...

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram