Kakšen bo začetek novega meseca?

Preberite si, kakšen bo začetek novega meseca, nato pa z odločnostjo in pogumom začnite posegati po ciljih, ki ste si jih zastavili. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako najti moč v sebi in prebroditi težavno obdobje, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Začetek meseca bo prinesel spremembe na področju odnosov. Dobili boste priložnost, da poglobite vezi z najbližjimi. V to vam ne bo treba vložiti veliko truda, saj se bodo stvari razvijale same od sebe, pri tem pa se vam bo razkrilo tudi, kako močni so odnosi v resnici. To vam bo omogočilo velik korak naprej, saj boste vedeli, na koga se lahko zanesete in koga ne ter kdo vam lahko pri čem pomaga. Na splošno boste začeli uživati v interakcijah z drugimi, nič vas ne bo iztirilo, saj boste novosti sprejeli z odprtimi rokami in zavedanjem, da vsaka sprememba vodi k rasti.

Sporočilo pod številko 2 

Okoli vas bodo pozitivne energije in osebe, s katerimi boste začutili prav posebno vez. Pričakujete lahko nove čustvene izkušnje, ki vas bodo kot osebo utrdile. Svojih občutkov in besed ne boste več tajili, ampak jih boste izražali iskreno in neobremenjeno. Zaradi tega se bodo spletle tesnejše vezi z drugimi, a ne le na zasebnem področju, pač pa tudi na poslovnem. Začutili boste hvaležnost za vse, kar se vam dogaja, to pa vam bo ponudilo priložnost, da se sprostite in začnete uživati v pogledu, ki ga imate. Le stika z realnostjo ne izgubite, zavedajte se, da bo navkljub vsem potrebna akcija.

Sporočilo pod številko 3

Vse, kar vas bremeni, boste v prihajajočem mesecu razrešili. Spoznali boste, da je okoli vas veliko oseb, ki so vam pripravljene pomagati, če boste le zaprosili pomoč. Pomembno bo, da boste zgovorni, da ne boste na težave, ki vam predstavljajo velik izziv, gledali preveč pesimistično, saj boste vse uredili. Delajte korak za korakom, saj se boste pri tem naučili tudi pomembnih lekcij, ki vam bodo v prihodnosti koristile. Vedno se pozanimajte, kakšni viri so vam na razpolago in kdo je ob vas, da vam pomaga na način, da si znate pomagati tudi sami. 

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za ljubezensko ali osebno Tarot napovedpersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram