Kakšen bo začetek meseca?

Preberite si, kakšen bo začetek meseca oktobra in na kaj bodite malce bolj osredotočeni. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka v jesenskih mesecih, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Začetek meseca vas bo navdal občutek zadovoljstva. V sebi boste začutili pogum in ponos, saj bo vaš trud obrodil sadove, poleg tega pa boste srečali tudi nove priložnosti. Te vas bodo naučile potrpežljivosti in zavedanja, kaj vse se skriva v vas. Lažje boste pristopili k novim nalogam in obveznostim, zaradi česar si lahko v mesecu oktobru obetate kar nekaj uspehov in nagrad. Pazite le, da vas to ne bo preveč poneslo v nebo, saj bo izredno pomembno, da boste ostali na trdnih tleh.

Sporočilo pod številko 2

Na začetku meseca boste morali pokazati več poguma in zaupanja vase. Če boste bežali pred novimi izkušnjami, ki se bodo ponudile, boste zamudili veliko zanimivih in pomenljivih izkušenj. Za vas bo pomembno, da si boste preprosto upali stopiti v neznano in se z vsako oviro spopasti odločno. Če vas ne bo strah izzivov, bo jesen zelo lepo obdobje, v katerem boste osebno in duhovno napredovali, to pa se bo pokazalo na vseh področjih udejstvovanja.

Sporočilo pod številko 3

Začetek meseca bo prinesel naval nove energije, zaradi katere boste spremenili določene pogleda nase in svet. V sebi boste začutili hrepenenje in željo po novostih. Staro in znano vas ne bo več zadovoljilo, zato boste iskali nove izzive. Pri tem bo pomembno, da boste ostali zvesti samemu sebi, četudi se bodo določeni pogledi spremenili. Četudi boste menili, da so določena dejanja ali odločitve čudne, si zaupajte.

Sporočilo pod številko 4

Na začetku meseca boste morali ostati osredotočeni nase. Pomembno bo, da ne boste prelagali odgovornosti na druge, ampak da boste sprejeli vse, kar se dogaja. Naredite vse, kar je v vaših močeh, da dosežete, kar si želite oziroma po čemer stremite. Ne iščite izgovorov, da nečesa ne morete narediti. Če boste v oktobru pripravljeni spremeniti pogled in se odločili, da boste stvari videli s pozitivne plati, boste lažje in hitreje dosegli zastavljene cilje. 

 

 

 

Maja iz Balzamike

OSEBNA TAROT NAPOVED

Kaj te jeseni čaka v LJUBEZNI, FINANCAH in KARIERI? Kako pokazati notranjo moč in izkoristiti svoj resnični potencial? Klikni in odkrij...

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram