Kakšen bo začetek meseca?

Preberite si, kakšen bo začetek meseca. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka v poletnih mesecih, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Začetek meseca bo v znamenju ljubezni, lepote in umetnosti. Vaši čuti bodo hrepeneli po estetskih doživetjih, po druženju z ljubljenimi osebami in odkrivanju drugačne plati sveta. Kar vas običajno bremeni ali povzroča stres, se bo za nekaj dni poslovilo. Svojo pozornost boste namenili stvarem, ki božajo vašo dušo. Zaradi tega boste začutili več miru in harmonije kot običajno, kar bo pozitivno vplivalo tudi na samo počutje.

Sporočilo pod številko 2

Pred vami je obdobje miru in stabilnosti. Vse, kar vas je v preteklosti bremeni, se bo uredilo oziroma za nekaj časa umaknilo. To vam bo dalo priložnost, da se posvetite sebi, osebam, ki so vam ljube, in zadevam, v katerih vidite potencial. Določene želje bodo zaradi tega potisnjene na stranski tir, ali pa popolnoma pozabljene, saj boste dobili boljši, bolj realen pogled na dogajanje. Posledično boste zaradi tega tudi osebno in duhovno napredovali, kar bo dodatna nagrada.

Sporočilo pod številko 3

Začetek meseca bo v znamenju strasti, zagona in odločnosti. Z vsakim izzivom, s katerim se boste srečali, se boste uspešno spopadli. Čaka vas kar nekaj uspešnih projektov, ki vam bodo odprli vrata k novim priložnostim. Za vas bo pomembno, da boste energijo, ki jo boste čutili, znali pravilno usmeriti. Če tega ne boste storili, lahko okolica v vas vidi osebo, ki je morda preveč agresivna na svoji poti do želenih rezultatov.

Sporočilo pod številko 4

Pred vami je obdobje, ko bo želja po novih informacijah in doživetjih močnejša kot v preteklosti. Želeli si boste razširiti obzorje, zaradi česar boste pripravljeni na spremembe. Interes po nadgradnji znanja bo velika, zato boste marsikatero zadevo videli z drugega zornega kota. Ker se ne boste hitro zadovoljili, bodo tudi rezultati boljši. Tako na poslovnem kot finančnem in zasebnem področju si lahko obetate premike, ki bodo vodili k dolgotrajnim uspehom.

Sporočilo pod številko 5

Na začetku meseca bo želja po umiritvi življenjskega ritma velika, zato se boste od določenih projektov (in odnosov) distancirali. Čas, ki si ga boste vzeli samo zase, vam bo prinesel nove uvide in spoznanja. Ker ne bo nenehnega hitenja sem in tja, boste lažje prisluhnili potrebam telesa in duše. Dogajanje bo na splošno dokaj počasno in umirjeno, zato se boste lahko posvetili več stvarem. Poskrbite le, da fokus ne bo preveč razpršen.

Sporočilo pod številko 6

Začetek meseca bo izjemno energičen, na trenutke tudi dramatičen. Energije vam ne bo primanjkovalo, zato boste »na vseh koncih«. Paziti boste morali, da se ne boste iztrošili, saj boste lahko uresničili veliko želja, a če boste preudarni in ne precenili svojih sposobnosti. Paziti boste morali, da na poti doseganja ciljev ne boste pozabili na druge. Vaša energija bo izjemno močna, ki jo lahko določene osebe vidijo kot neprijetno oziroma vas vidijo kot egocentrično osebo, zato bodite pozorni na izbiro besed in dejanj.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za ljubezensko ali osebno Tarot napovedpersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram