Kakšen bo začetek meseca?

Preberite si, kakšen bo začetek meseca aprila. Če potrebujete dodatno razlago ali podrobnejšo napoved, kaj vas čaka v prihodnosti, se obrnite na naše izkušene svetovalke in vedeževalke. Novi uporabniki pa ne spreglejte BREZPLAČNE ponudbe! >>

Sporočilo pod številko 1

Začetek meseca bo miren in »nadzorovan«. Prevzel vas bo občutek, da so se stvari končno uredile in postavile na svoje mesto. Ponudile se vam bodo nove priložnosti, da naredite korak naprej k temu, kar si želite doseči – pa naj bodo do kratkoročni ali dolgoročni načrti. Marec vam bo pisan na kožo, a le, če boste ostali zvesti samemu sebi in svojim prepričanjem. Če se boste začeli odpovedovati svojim sanjam, boste težje začutili celovitost. Zato bodite to, kar ste in negujte zaupanje vase in svoje sposobnosti.

Sporočilo pod številko 2

Nov mesec, novi začetki. Srečali se boste z neznanimi in novimi okoliščinami, zaradi katerih boste na trenutke podvomili vase. Nikar. Če si boste vzeli čas zase in premislek, boste hitro ugotovili, da je negotovost odveč. Boste pa morali določene stvari obrniti na glavo, da boste lažje našli pravo pot oziroma pravo perspektivo. Zato se ne oklepajte ene točke ali preteklosti. Upajte si stopiti v neznano in izkoristiti novo, ki se vam ponuja. Na poti pa poskrbite, da boste znali prisluhniti tako srcu kot razumu.

Sporočilo pod številko 3

Začetek meseca vas bo močno presenetil. Svoja prepričanja in mnenja boste morali analizirati. Pri nekaterih boste spoznali, da so zastarela oziroma da jim morate preoblikovati. To le dajte, sicer boste v nasprotnem primeru zamudili priložnosti za večje premike. Dogajanje pred vami bo pestro, na trenutke celo preveč, a če se boste zavedali svoje moči, vam bo uspelo. Delajte majhne korake naprej, saj boste tako ohranili nadzor v svojih rokah. Spremembe v načinu razmišljanja in delovanja vas bodo pripeljale do želenega. 

 

  

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram