Kakšen bo začetek meseca?

Preberite, kakšen bo začetek meseca. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka v letu čudovitem marcu, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Začetek meseca bo miren in »nadzorovan«. Prevzel vas bo občutek, da so se stvari končno uredile in postavile na svoje mesto. Ponudile se vam bodo nove priložnosti, da naredite korak naprej k temu, kar si želite doseči – pa naj bodo do kratkoročni ali dolgoročni načrti. Marec vam bo pisan na kožo, a le, če boste ostali zvesti samemu sebi in svojim prepričanjem. Če se boste začeli odpovedovati svojim sanjam, boste težje začutili celovitost. Zato bodite to, kar ste in negujte zaupanje vase in svoje sposobnosti.

Sporočilo pod številko 2

Nov mesec, novi začetki. Srečali se boste z neznanimi in novimi okoliščinami, zaradi katerih boste na trenutke podvomili vase. Nikar. Če si boste vzeli čas zase in premislek, boste hitro ugotovili, da je negotovost odveč. Boste pa morali določene stvari obrniti na glavo, da boste lažje našli pravo pot oziroma pravo perspektivo. Zato se ne oklepajte ene točke ali preteklosti. Upajte si stopiti v neznano in izkoristiti novo, ki se vam ponuja. Na poti pa poskrbite, da boste znali prisluhniti tako srcu kot razumu.

Sporočilo pod številko 3

Začetek meseca vas bo močno presenetil. Svoja prepričanja in mnenja boste morali analizirati. Pri nekaterih boste spoznali, da so zastarela oziroma da jim morate preoblikovati. To le dajte, sicer boste v nasprotnem primeru zamudili priložnosti za večje premike. Dogajanje pred vami bo pestro, na trenutke celo preveč, a če se boste zavedali svoje moči, vam bo uspelo. Delajte majhne korake naprej, saj boste tako ohranili nadzor v svojih rokah. Spremembe v načinu razmišljanja in delovanja vas bodo pripeljale do želenega. 

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za ljubezensko ali osebno Tarot napovedpersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram