Kakšen bo začetek meseca?

Odkrijte, kakšen bo začetek meseca. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka v maju, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Začetek novega meseca vas bo pripeljal do razpotja, na katerem boste morali sprejeti pomembno odločitev. Ta ne bo lahka, zato ne podcenjujte svojih sposobnosti ali okoliščin. Pokazati boste morali veliko odločnosti in poguma, a naj ne bo to za ceno premisleka. Nikar se ne ustavite, ampak nadaljujte po svoji poti, le vedite, kdaj morate nečemu nameniti več časa za analizo kot običajno. Na ta način boste sprejeli odločitve, ki jih kasneje ne boste obžalovali.

Sporočilo pod številko 2

Začetek meseca bo prinesel pomembne preobrate. Določene stvari se bodo zaključile, s čimer boste dobili prostor za nove podvige, cilje in načrte. Dobili boste tudi priložnost, da odslužena prepričanja pustite za seboj. Če si želite duhovno napredovati, boste morali odpreti roke novostim. Starih navad ne bo najlažje opustiti, a če jih boste, boste leto zaključili z novim zanosom in močjo, zaradi katere boste marsikaj lahko realizirali.

Sporočilo pod številko 3

Na začetku meseca se ne boste smeli preveč osredotočati na dosego želenih rezultatov. Če boste imeli pred očmi samo cilj, ne pa poti in lekcij, ki jih lahko spoznate, boste zamudili marsikaj pomembnega. Tudi glede denarja in materialnih reči se distancirajte, saj boste tako bolj uživali v lepih trenutkih, ki so pred vami. Dobro je, da boste poskrbeli za prihodnost, le ne izgubite se v delu ali obveznostih.

Sporočilo pod številko 4

Na začetku meseca si pred vsako pomembno odločitvijo vzemite čas. Nekatere stvari vam ne bodo jasne oziroma bo okolica poskrbela, da boste ostale zakrite. Če se boste prenaglili, lahko svoje korake obžalujete, zato poskrbite, da ne boste hiteli. Prisoten bo občutek, da je okoli vas nekakšna skrivnostna tančica, ki skriva resnico. Najlažje jo boste premagali, če boste preudarni in zaupali sebi. Prav tako ne dovolite, da bi vas prevzele skušnjave po hitrih rezultatih.

 

   

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram