Kakšen bo začetek meseca?

Preberite, kakšen bo začetek meseca in na kaj bodite bolj pozorni. Prepoznajte notranjo moč, nato pa se pogumno soočite z vsem, kar vam bo mesec februar prinesel. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka v FEBRUARJU, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Na začetku meseca se boste morali soočiti z vsemi skrivnostnimi vidiki osebnosti. Na površje bodo počasi prihajale nove želje in potrebe. Vseh ne boste takoj sprejeli ali si jih priznali, zato se boste morali poglobiti vase in pokazati drznost. Bodite pogumni in se ne »sramujte« svojih hrepenenj in sanj. Zdaj je čas, da sprejmete vse vidike sebe, saj vas bo to osvobodilo. Sprostilo bo ustvarjalno energijo in sposobnost, da končno postanete to, kar ste vedno bili – preprosto vi.

Sporočilo pod številko 2

Začetek meseca prinaša večje spremembe. Nekatere bodo pričakovane, druge ne, zato boste morali paziti na svoje odzive. Ne glede na vse pa boste morali zaupati, da vas bodo premiki vodili k rasti in razvoju. Čaka vas novo življenjsko poglavje, v katerem boste začeli spoznavati, kdo resnično ste in kaj vsega ste zmožni. Med drugim se boste podali na notranje potovanje, ki bo razkrilo nove plati osebnosti, zaradi česar boste kot oseba postali bolj celoviti.

Sporočilo pod številko 3

Na začetku meseca se boste soočili s čustveno situacijo, kjer boste imeli na voljo veliko izbir. Na nek način bo to prestavljalo izziv, saj boste morali vsako izbiro temeljito preučiti, preden boste naredili naslednji korak. Paziti boste morali, da ne boste zidali gradov v oblakih, ampak ostali na trdnih tleh. Na ta način boste lažje uresničili svoje sanje in se ne ustrašili ovir, ampak jih premagali s pogumom in vztrajnostjo.

Sporočilo pod številko 4

Začetek meseca bo prinesel občutek zadovoljstva, zato boste pogosto čutili potrebo, da bi nekaj vrnili. Vrnilo se bo zaupanje vase in upanje v prihodnost, zato boste bolj kot običajno radodarni. Prijaznost in sreča vas bosta spremljali na vsakem koraku, to pa bo vplivalo tudi na vaš fokus. Občutili boste več pozitivne energije, manj bo negativnih misli ali čakanja, da se kaj uresniči. Življenje boste vzeli v svoje roke, kar bodo občutili tudi vaši bližnji.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za osebno Tarot napoved,  personaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja. Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

 

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram