Kakšen bo začetek meseca?

Preberite, kakšen bo začetek meseca in na kaj bodite bolj pozorni. Prepoznajte notranjo moč, nato pa se pogumno soočite z vsem, kar vam bo muhasti april prinesel. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Na začetku aprila se boste morali soočiti z vsemi skrivnostnimi vidiki osebnosti. Na površje bodo počasi prihajale nove želje in potrebe. Vseh ne boste takoj sprejeli ali si jih priznali, zato se boste morali poglobiti vase in pokazati drznost. Bodite pogumni in se ne »sramujte« svojih hrepenenj in sanj. Zdaj je čas, da sprejmete vse vidike sebe, saj vas bo to osvobodilo. Sprostilo bo ustvarjalno energijo in sposobnost, da končno postanete to, kar ste vedno bili – preprosto vi.

Sporočilo pod številko 2

Začetek aprila prinaša večje spremembe. Nekatere bodo pričakovane, druge ne, zato boste morali paziti na svoje odzive. Ne glede na vse pa boste morali zaupati, da vas bodo premiki vodili k rasti in razvoju. Čaka vas novo življenjsko poglavje, v katerem boste začeli spoznavati, kdo resnično ste in kaj vsega ste zmožni. Med drugim se boste podali na notranje potovanje, ki bo razkrilo nove plati osebnosti, zaradi česar boste kot oseba postali bolj celoviti.

Sporočilo pod številko 3

Na začetku aprila se boste soočili s čustveno situacijo, kjer boste imeli na voljo veliko izbir. Na nek način bo to prestavljalo izziv, saj boste morali vsako izbiro temeljito preučiti, preden boste naredili naslednji korak. Paziti boste morali, da ne boste zidali gradov v oblakih, ampak ostali na trdnih tleh. Na ta način boste lažje uresničili svoje sanje in se ne ustrašili ovir, ampak jih premagali s pogumom in vztrajnostjo.

Sporočilo pod številko 4

Začetek meseca aprila bo prinesel občutek zadovoljstva, zato boste pogosto čutili potrebo, da bi nekaj vrnili. Vrnilo se bo zaupanje vase in upanje v prihodnost, zato boste bolj kot običajno radodarni. Prijaznost in sreča vas bosta spremljali na vsakem koraku, to pa bo vplivalo tudi na vaš fokus. Občutili boste več pozitivne energije, manj bo negativnih misli ali čakanja, da se kaj uresniči. Življenje boste vzeli v svoje roke, kar bodo občutili tudi vaši bližnji.

 

   

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram