Kakšen bo začetek marca?

Preberite si, kakšno sporočilo se skriva pod sliko, ki vas je najprej pritegnila. Ko boste prebrali razlago, pa si vzemite čas zase, da resnično sprejmete sporočila Angelov. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka v začetku meseca marca, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

 

Sporočilo pod številko 1

Če vas je pritegnila prva podoba, je zdaj čas, da se osredotočite le na pozitivne misli in afirmacije. Vodniki vas vodijo in usmerjajo na pot, na kateri boste lahko opustili preteklost in se premaknili naprej. Ne smete se vračati k situacijam, ki so izrazito negativne. Ne ozirajte se na govorice, prepire in nesoglasja, ampak poskušajte ostati nevtralni in objektivni. Ne izbirajte strani. Angeli vas vodijo tudi k energijskemu zdravljenju – zavedajte se, da drugim ne morete pomagati, če vam samim primanjkuje energije. V vas se skriva moč, ki pusti izjemen vtis na drugih. Zdaj je idealen čas, da se lotite novih stvari in priložnosti. Če razmišljate o novostih, potem ukrepajte. Zdaj je čas!

Sporočilo pod številko 2

Če vas je pritegnila druga slika, potem vas višje energije prav zdaj vodijo. Čas je, da poskrbite zase in se prepričate, da vaša energija ni preveč razpršena. Nameniti si morate toliko pozornosti in časa, kot ju namenjate drugim. Vaši Angeli vam želijo sporočiti, da vas slišijo in vam pošiljajo pozitivne, pomirjujoče energije. Prav tako vas spodbujajo, da se ne vračate z mislimi v preteklost in odpirate stare rane. Ste oseba, ki bo marsikaj naredila za drugega, a se tudi hitro navzamete njihove bolečine in žalosti. Morda pogosto čutite krivdo, čeprav za to ni razlogov, ali se opravičite, ne da bi storili kaj narobe.

Sporočilo pod številko 3

Če vas je pritegnila tretja slika, potem ste oseba, h kateri se ljudje pogosto zatečejo po pomoč in napotke. Ste odprta knjiga, ko so v igri drugi in skrb zanje. Višje energije vas vodijo, da začnete skrbeti tudi zase, da se opolnomočite in prepoznate moč, ki jo drugi že poznajo. Potrebujete neke vrste potisk in zdaj je pravi čas za to. Naredite korak naprej na poslovnem področju, pri karieri in študiji ter ljubezni. Ne odzovite se prenaglo, zlasti ne samo na podlagi čustev. Ostanite prizemljeni, četudi boste bolj dovzetni za dogajanje okrog sebe in si veliko stvari jemali k srcu. Ne sprejemajte dokončnih in trajnih odločitev, ampak prisluhnite svojemu srcu in intuiciji, saj vam bosta najbolje svetovala. Včasih vam drugi lahko ponudijo nasvete, a odločitve boste morali na koncu sprejeti sami.

 

 

 

  

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram