Kakšen bo začetek februarja?

Preberite si, kakšen bo začetek meseca. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka v februarju, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

 

Sporočilo pod številko 1

Ne obžalujte in ne objokujte preteklih dejanj, saj so ta že mimo! Ne sekirajte se in ne skrbite zaradi stvari, ki so se že zgodile. Teh preprosto ne morete več spremeniti. Pred vami se bodo odprle nove priložnosti, pričakujte nove poti, ki vas bodo popeljale bližje k vašim ciljem. Delujte v sedanjosti in za sedanjost. Obrnite se k vsemu novemu in to sprejmite z odprtimi rokami. Zavestno se odločite za rast in napredek!

Sporočilo pod številko 2

Žalostno, a resnično: življenje od časa do časa zahteva trdo delo. In vas trenutno čaka kar nekaj dela. Za napredek boste od sebe morali dati še malo več, kot ste dajali do sedaj. Potrudite se, zavihajte rokave in se nikar ne predajte! Ne pozabite, vsi doživljamo vzpone in padce. Zavedati se morate, da boste težko dosegli zadano, a ker se boste znali prilagodili spreminjajočim se okoliščinam, boste na koncu prišli iz situacije kot veliki zmagovalec.

Sporočilo pod številko 3

V vašem življenju se mora nekaj spremeniti. Vključite se v dogajanje in se ne izmikajte več odgovornosti. Ne zatiskajte si oči in nikar se ne izogibajte temu, da bi se izpostavili. Zdaj je pravi čas za korak naprej. Pokrbite, da boste v središču pozornosti. Naj vas stari in nekoristni vzorci ne zavirajo še naprej. Prepoznajte moč, ki jo nosite v sebi ter odkrijte, kakšni potenciali se skrivajo v vas. Ne ignorirajte tega, pa boste užili vse sadove.

Sporočilo pod številko 4

Imate nekaj pomembnih informacij, ki jih želite deliti, in se jih ne smete bati! Čaka vas lepa izkušnja, zato pustite besedam prosto pot. Izrazite, kaj čutite, povejte, kar veste in mislite ter preprosto bodite, kdor ste. Pred vami se bodo odprla nova vrata, zato nikomur ne dovolite, da bi vam preprečil, da bi užili vse, kar vas še čaka. Naj v ospredje stopi vaše srce in spregovori. Vaše srce ve, kaj storiti, zato bi ga morali začeti poslušati.

 

 

  

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram