Kakšen bo razplet?

Preberite si, kakšno sporočilo se skriva pod številko, ki vas je najprej pritegnila. Ko boste prebrali razlago, si vzemite čas in se pogumno spopadite z vsem, kar vas bremeni. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako naprej ali kaj vas septembra čaka, se obrnite na naše svetovalce in vedeževalce. >>

Sporočilo pod številko 1

Zadeva, ki vas bremeni in vpliva na vaše počutje, se bo v naslednjih dneh razrešila. Nanjo boste pogledali realno, ne boste več vnaprej skrbeli, kaj bo ali česa ne. Ker boste spremenili pristop, bodo tudi rezultati otipljivejši in vas napolnili z novo energijo. Vse se bo razrešilo, le na trdnih tleh ostanite. Za vas se pot k uspehu šele začenja in bo prinesla tudi materialne nagrade. Pretekli trud se bo poplačal, četudi ne bo tako sprva delovalo.

Sporočilo pod številko 2

Ostanite na poti, ki ste jo izbrali. Pogumno se spopadite z vsemi ovirami, ki so okoli vas. Premagajte pa jih zase, ne zaradi javnega ugleda ali priznanja. Trenutno resda lahko delujejo velike, skorajda nerešljive, a v vas je moč, s katero boste dosegli preobrat na bolje. Prepoznajte stare vzorce in navade, ki vas držijo na enem mestu. To bo ključ do premika naprej in do širjenja obzorij – tako osebnih kot poslovnih. S pravo energijo vam bo uspelo, le ne ozirajte se na druge

Sporočilo pod številko 3

Pripravite se na trd boj. Nekaj časa boste morali še počakati, preden se bodo vprašanja oziroma težave, ki vas bremenijo, rešila. Tudi osebnostno se boste počutili blokirano, a vas to ne bo negativno zaznamovalo. Z odločnostjo in vztrajnostjo boste premagali vse ovire in se povzpeli nad tekmece. Lažje se boste »uprli« nasprotnikom, pri tem pa ne boste izgubili jasne vizije tega, kaj si želite doseči in kako.

Sporočilo pod številko 4

Zdaj ni čas za oklevanje ali iskanje najlažje rešitve za izhod iz krize. Veliko boste lahko dosegli, če se boste za trenutek ustavili in ocenili položaj, v katerem ste. Postopoma, korak za korakom, se bodo vsi problemi rešili. Pri tem bodite odprti za nove načine, ne oklepajte se starih navad. V dobrem tednu dni boste začutili, da se vam je ponudila prva resna priložnost, da se premaknete naprej in začnete ustvarjati uspeh.

Sporočilo pod številko 5

Ste na poti, ki bo prinesla ugodno razrešitev težave oziroma zadeve, ki vas bremeni. Čaka vas obdobje zadovoljstva, ki bo prineslo poplačilo preteklega truda. In tega ni bilo malo. Sanje se bodo začele uresničevati. Dogajanje bo zelo vznemirljivo, zato cenite vsak trenutek. Ne bo se vsak dan dogajalo, da bi dobili, kar ste tiho pričakovali. Naj pa vas dogajanje ne prevzame preveč, da se ne boste spozabili in začeli delati napake.

Sporočilo pod številko 6

Pripravite se na nepričakovan razvoj zadeve, ki bo zahteval preudarnost in previdnost. Če boste opazili, da se pot ne razvija tako, kot si želite, ukrepajte. Nikar pa ne poskušajte »bežati«, saj bo to prineslo rešitev le za kratek čas. Poleg tega pa pazite, da ne boste vpletenim osebam ali okolici nespametno pokazali vseh svojih adutov. Imejte strategijo, nikar pa se ne poslužujte grobih prijemov, niti ne dajajte sebe v nič zavoljo tega, da bi ustregli drugim.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Odločite za napoved iz kart, osebni horoskop ali razlago sanjskih simbolov. S Tarot ali Lenormand kartami lahko prejmete globoko in jasno napoved, z analizo sanj pa spoznanje, kaj vam podzavest sporoča. 

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram