Kakšen bo mesec november?

Preberite si, kakšno sporočilo se skriva pod številko, ki vas je prva pritegnila. Ko boste prebrali razlago, si vzemite čas zase, premislite, kaj se morate naučiti, da boste potešili svojo dušo, razum in telo. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kaj november prinaša, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

V novembru ne boste smeli več zavlačevati in oklevati, ampak se soočiti z realnostjo. Srečali se boste s pomembnimi odločitvami, ki ne bodo najlažje za vas, a ki jih boste morali sprejeti. Ne čakajte, da se bo kaj spremenilo, saj bo to vodilo v nazadovanje. Če se boste zazrli vase ter vzpostavili ravnovesje med srcem in razumom, boste najlažje rešili vse izzive. Sprejmite, kar se dogaja in si ne zatiskajte oči. Bodite potrpežljivi in delajte korak za korakom. Ne poskušajte prepogosto žonglirati z obveznostmi, da se ne boste ujeli v pasti.

Sporočilo pod številko 2

Ne odnehajte, kar delate. Novembra se bo vaš trud obrestoval, bližje boste zastavljenemu cilju. Pazite le, da ne boste izgubili sebe v procesu, ampak da boste ostali zvesti samemu sebi. Vedno glejte s širše perspektive na dogajanje okrog sebe, da ne boste česa izpustili. Za vas je pomembno, da najprej dokončate nerazrešene zadeve in šele nato začnete z novimi podvigi. Ne glede na to, ali ste pripravljeni na zaključevanje določenih stvari, si to upajte, saj je pred vami obljuba pozitivnejše prihodnosti.

Sporočilo pod številko 3

Z jasnimi nameni in voljo boste v tem mesecu lahko uresničili marsikatero željo. Začutili boste naval energije, ki vas bo naredila neustavljive. Nič vam ne bo nedosegljivo, pri čemer pa pazite, da ne boste v iskanju novih zmag pozabili na druge. Tako kot otipljivi uspehi bodo pomembni tudi premiki na ljubezenskem področju. Vse preizkušnje in izzivi, ki se bodo tu pojavili, boste najlažje premagali, če se boste osredotočili na trenutno dogajanje in se za hip umirili. Če boste mnenja, da česa ne boste zmogli urediti, ne izgubite upanja, le času dajte več časa.

Sporočilo pod številko 4

Otresite se omejujočih navad in vzorcev mišljenja. November je mesec, ko morate drugače, sveže pristopiti k reševanju težav in h kreiranju uspeha. Zdaj je pravi čas za osebno rast. Razmislite, kaj vi potrebujete in se ne ozirajte preveč na to, kaj si drugi želijo za vas. V vas se skriva vir moči, ki bo premagal vse, le začnite odkrivati lastno moč. Tako se boste izognili starim napakam in odločitvam. Manj bodite tudi osredotočeni na materialno, ampak bolj na duhovno. Pri iskanju odgovor se oprite na svoj razum.

Sporočilo pod številko 5

November vam bo prinesel razbremenitev in novo upanje. Stare težave bodo končno razrešene in naredile prostor novim stvarem. Nov mesec bo ponudil priložnost, da se lotite nečesa drugačnega, svežega, novega. To priložnost izkoristite, saj boste uvideli, da ste veliko bolj sposobni in nadarjeni, kot ste mislili ali pa vam je želela to miselnost vcepiti okolica. Bodite neustrašni, a premišljeni. Za impulzivnost ne bo prostora, zato se ji na daleč izognite, sicer se boste srečali z vprašanji, za katera si niste mislili, da si jih boste morali kdaj postaviti.

 

  

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram