Kako zanetiti strast v odnosu ali življenju

Preberite si, kako zanetiti strast v odnosu – ali življenju na splošno, nato pa brez izgovorov naredite korak naprej in začnite uživati v življenju. Če potrebujete dodatno razlago ali podrobnejšo napoved, kaj vas čaka v LJUBEZNI, se obrnite na naše izkušene svetovalke in vedeževalke. Novi uporabniki pa ne spreglejte BREZPLAČNE ponudbe! >>

Sporočilo pod številko 1 

Začnite se objemati. Toplina telesa bo prinesla pozitivne občutke in poglobila odnose. Zlasti z bližnjimi in prijatelji bodite pripravljeni na dolge objeme, stiske rok in podobno. Samo besede ne bodo dovolj, da boste v življenju ponovno začutili strasti. Poleg tega pa si vzemite tudi čas zase. Meditirajte in razmislite, kaj si želite. Po čem vaše srce hrepeni? Po čem vaša duša? Ko boste to spoznali, bo življenje dobilo novo energijo. Pri tem pa vam bo v veliko podporo tudi rdeča barva.

Sporočilo pod številko 2 

Začnite se osredotočati na pozitivne stvari. Naj vaše ljubljene osebe, zlasti pa partner, spoznajo, da jih cenite. Pogosteje, ko boste to kazali, trdnejši bodo odnosi in lažje bo življenje, saj se bo marsikaj sprostilo. Ponovno boste začutili iskrice, zaradi katerih je vse lepše in svetlejše. Najdite točko, kjer boste svojim najbližjim lahko povedali, kaj čutite. To bo prineslo edinstveno povezavo in različne možnosti, da odnose (in odnos do sebe) popeljete na višje nivoje.

Sporočilo pod številko 3 

Vzemite si dve minuti, pisalo in list papirja. Zapišite vse razloge, zakaj ljubite sebe, svoje ljubljene osebe (zlasti partnerja) in življenje na splošno. Nato pa delite zapisano. S tem, ko se boste izrazili, boste v vesolje poslali svojo energijo in ljubezen. Bolj, ko se boste izražali, lažje boste začeli uživati v življenju in odnosih. Ker v sebi ne boste več tlačili negativnega ali neizraženega, se boste lažje sprostili, s tem pa prepustili vsem strastem in energijam ljubezni okoli sebe.

Sporočilo pod številko 4 

Včasih je vredno premisliti, preden nekaj izgovorite ali naredite. Vaši odnosi se bodo izboljšali, če boste ljubljenim pustili, da stvari naredijo po svoje. Zavedajte se, da njihov način ni nujno najboljši, poleg tega pa se boste izognili nepotrebnim zapletom ali slabi volji. Bližnjim pokažite, da jih cenite in podpirate. Presenečeni boste, kako se bo dinamika spremenila. Poleg tega pa v odnose in življenje prinesite svežino. Naredite nekaj neobičajnega in drugačnega, da občutite lepoto vsega.

Sporočilo pod številko 5 

Odločite se za nov korak. Sami (ali z ljubljeno osebo) se odločite za nekaj nenavadnega – za nekaj, kar bo (obema) pognalo kri po žilah. Nova doživetja bodo poglobila občutke in prinesla nova zavedanja o sebi. Ker se boste otresli nepotrebnih stvari, bo več prostora za zabavo in sprostitev. Ne iščite več izgovorov, zakaj česa ne bi storili. Danes se odločite, da boste v življenje spustili novo energijo. Premagajte strah in se preprosto prepustite življenju, ki je čudovito.

 

 

 

 

 

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram