Kako v življenje prinesti svežino oziroma nekaj drugačnega?

Preberite si, kako v življenje prinesti svežino oziroma kanček drugačnosti, s katerim boste lažje dosegli želeno in se otresli starih bremen. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako v avgustu doseči želeno, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Vsako jutro naglas recite, da ste močna oseba in da vas danes čaka nekaj drugačnega. Stremite k temu, da boste drugače pristopili k stvarem, zlasti pa na zasebnem področju. Vsako stvar, ki vas bremeni ali skrbi, temeljito analizirajte. K njej pristopite popolnoma drugače kot običajno, saj vam bo to razkrilo novost ali dve. Manj bo ponavljajočih se napak ali strahu, kaj bo prihodnost prinesla in kako bo vse to vplivalo na vas. V vsakdan vnesite tudi več rumene barve, s katero boste utrdili zaupanje vase in povečali samozavest.

Sporočilo pod številko 2

Razmislite, kaj si v ljubezni najbolj želite. Zdaj je čas, da prebudite svoje strasti in čustva. K ljubljeni osebi ali k spoznavanju novih pristopite samozavestno in z zaupanjem vase. Bodite odprti in veseli, ne obremenjujte se preveč, če boste izrekli prave besede ali ne. Neobremenjenost in bolj lahkoten pogled na svet vam bosta prinesla svežino, s katero boste v ljubezni lažje dosegli želeno. Lažje boste prepoznali, kaj si želite, potrebujete in česa ne – tudi v intimnem življenju, kar bo zanetilo dodatne iskrice. Pri tem lahko z oranžnimi odtenki najdete ravno pravo mero strasti in čustev.

Sporočilo pod številko 3

Začnite kazati več zaupanja vase in to, kar počnete, saj boste s tem dosegli velik preboj. Vsak dan si recite, da imate vajeti življenja v svojih rokah. To vam bo pomagalo narediti korak naprej od vsega, kar vas bremeni ali drži na enem mestu. Zdaj je čas za velike spremembe, s katerimi boste v svoje življenje prinesli posebne, nove energije. Z rdečimi odtenki se bo povečala vaša življenjska moč, manj bo strahu pred neznanim. Otresli se boste omejujočih prepričanj, kar vas bo poživilo in vodilo na pot napredka in osebne rasti.

Sporočilo pod številko 4

Ustavite se za hip in premislite, kaj potrebujete in česa ne. Analizirajte svoje materialne potrebe in na finančno področje vnesite spremembe. Zdaj je čas za prevetritev, zato se temu ne upirajte, saj boste kasneje v prihodnosti nagrajeni. Obdajte se z zeleno barvo, saj vas bo ta sprostila in umirila. Manj bo zapletanja z enimi in istimi težavami, saj boste na vse pogledali bolj sproščeno. In ravno ta vidik potrebujete, da boste stopili na pot vztrajne rasti in blaginje. Vsako jutro dan začnite s pozitivnimi afirmacijami, s katerimi boste iz dneva v dan lažje dosegali želeno.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za ljubezensko ali osebno Tarot napovedpersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram