Kako uresničiti svojo idejo?

Preberite si, kakšno sporočilo se skriva pod številko, ki vas je najprej pritegnila. Ko boste prebrali razlago, si vzemite čas, nato pa se pogumno lotite uresničevanja vseh idej in zamisli. Če potrebujete dodatno razlago ali podrobnejšo napoved, kaj vas čaka v prihodnosti, se obrnite na naše izkušene svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Če si želite pozitivnih sprememb in razpletov, boste morali svojo energijo prilagoditi vsemu temu. K ideji, ki jo imate, pa pristopite bolj pozitivno. Ne obsodite je vnaprej na neuspeh in ne bojte se ovir na poti. Zaupajte vase in v svojo vizijo. Negativno razmišljanje zamenjajte s pozitivnim. Bodite dovolj pogumni, da naredite prvi korak. Vaš trud bo nagrajen, pripravljeni bodite le na nepričakovane spremembe smeri.

Sporočilo pod številko 2

Vzemite si čas in premislite, kaj si želite uresničiti. Meditirajte. V dnevno rutino prinesite misel, kako bi bilo, če bi želeno že imeli. Vsak dan si to vizualizirajte, pri tem pa prisluhnite tudi intuiciji. Ta vam bo začela odpirati in kazati nove načine, kako uresničiti svojo idejo. Najpomembnejše bo, da boste vztrajali, saj bo čas prinesel resnične rezultate. Pozorni bodite, da želja ne bo prevzela vašega vsakdana, da se boste znali umakniti od vsega in se posvetiti le sebi.

Sporočilo pod številko 3

Poglobite se v idejo, ki jo želite uresničiti. Okolica in energije so vam naklonjene, zato ukrepajte. Ob vas je oseba, ki vam lahko pomaga doseči uspeh. Ne ozirajte se več v preteklost in obžalujte zamujene priložnosti. Čaka vas pozitivno sporočilo, s katerim boste lahko začeli sanjati višje cilje. Spomnite se začetnega zanosa, ki ste ga čutili, ko se je porodila ideja. Sledite temu, kar si želite uresničiti. Ne bo vam žal, saj vas čaka sreča.

Sporočilo pod številko 4

Temeljito premisliti o ideji oziroma cilju, ki si ga želite uresničiti. Pot ne bo lahka, morali se boste postaviti zase in sprejeti odgovornost za svoja dejanja. Osebe okrog vas vam ne bodo naklonjene, zato boste morali na dogajanje okrog sebe pogledati bolj realno. Spremenite pristop in opustite potrebo po ustvarjanju dodatne negativne energije. Postavite si jasne meje. Izogibajte se sodbam. Bodite bolj sočutni, saj vas bo to pripeljalo tako k cilju kot duhovni rasti.

Sporočilo pod številko 5

Osvobodite se bremen, ne iščite izgovorov, zakaj ideje ne bi mogli realizirati. Zdaj je čas za prvi korak. Naj se vam ne mudi, da ne bodo drugi izkoristili vaše nepazljivosti. Bodite pogumni in odločni, pri tem pa ne pozabite, kdo ste in kaj vas je vodilo k razvoju ideje. Če ne boste zvesti samemu sebi se lahko zgodi, da vas bo potovanje k cilju močno utrudilo. Vzpostavite življenjsko ravnovesje. 

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Me ljubi? Kaj mi prinaša prihodnost? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalci in vedeževalci Balzamike odgovorili. In kot najpomembnejše, pomagali vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Odločite za napoved iz kart, horoskop ali razlago sanj. S Tarot kartami lahko prejmete globoko in jasno napove, z analizo sanj pa spoznanje, kaj vam podzavest sporoča. 

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram