Kako uresničiti svoje želje?

Preberite si, kako uresničiti svoje želje, nato pa z zagnanostjo in novo energijo začnite posegati po želenem. Če potrebujete dodatno razlago ali podrobnejšo napoved, kaj vas čaka v prihodnosti, se obrnite na naše izkušene svetovalke in vedeževalke. Novi uporabniki pa ne spreglejte BREZPLAČNE ponudbe! >>

Sporočilo pod številko 1

V vas se skriva neverjetna moč, ki jo boste najlažje prepoznali, če si boste vzeli čas zase in sprostitev. Ko se bodo vaše energije obnovile, boste lažje začeli uresničevati svoje želje. K njim pristopite z ljubeznijo, ne bojte se občutkom, ki jih boste čutili. Sprejmite jih, saj so pomemben del vašega poslanstva in poti, ki vas bo vodila k uresničitvi želenega. Pri tem se ne ozirajte nazaj, ampak si odpustite vse napake in se osredotočite na to, kar lahko zdaj ustvarite.

Sporočilo pod številko 2

Verjemite, da zmorete. Vse meje, ki trenutno obstajajo, ste ustvarili sami. Zazrite se vase in prepoznajte, kakšne sposobnosti in znanja skrivate. Najprej razrešite vse notranje konflikte, nato pa se pripravite na novo poglavje, v katerem boste lažje uresničili svoje cilje. K njim pristopite odločno, otresite se strahu, zlasti tega, ki je povezan s starimi izkušnjami. Verjemite, da lahko ustvarite velike stvari, le zaupajte vase in v vsem najdite svetle točke.

Sporočilo pod številko 3

Prepustite se domišljiji in igrivosti. Na želje in cilje, ki jih želite uresničiti, poglejte z drugega zornega kota. Stopite iz okvirjev varnega in znanega. Razmislite o neštetih možnostih, ki so okoli vas in čakajo, da jih izkoristite. Odprite oči in analizirajte, do kam ste prišli in kaj ste se v tem času naučili. Umirite se in prisluhnite tudi svoji intuiciji. Naj vas ne bo strah, kar boste izvedeli, saj vas bo to osvobodilo in omogočilo izpolnitev želja.

Sporočilo pod številko 4

Zavedajte se moči svojih misli in s kakšno energijo ustvarjate želeno. Distancirajte se od negativnega, od negativnih in tesnobnih misli. Obkrožite se s pozitivno energijo in osebami. Tu boste našli dodatno spodbudo, ki oj potrebujete, da začnete uresničevati svoje načrte. Bodite pozorni na vsako misel in vsako čustvo, ki ga boste imeli, saj boste tako lažje spoznali, da so strahovi in dvomi odveč. Sprejmite se kot celostno osebo.

Sporočilo pod številko 5

Ne zatiskajte si oči pred resnico. Bodite iskreni in pravični do sebe ter se vprašajte, kaj si resnično želite. Ne iščite vzrokov za neuspeh v okolici, ampak v sebi. Ko boste začeli opazovati sebe in k čemur resnično stremite, boste stopili na pot, kjer se vam bodo odpirala nova vrata in številne priložnosti za realizacijo želja. Začnite pri sebi, vzemite si čas in naj se vam ne mudi. Vaši cilji potrebujejo čas.

 

  

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram