Kako spodbuditi pretok energij skozi telo?

Preberite si, kako spodbuditi pretok energij skozi telo in katere barvne odtenke bi bilo dobro vnesti v svoj vsakdan. Če potrebujete dodatno razlago ali podrobnejšo napoved, kaj vas čaka v prihodnosti, se obrnite na naše izkušene svetovalke in vedeževalke. Novi uporabniki pa ne spreglejte BREZPLAČNE ponudbe! >>

Sporočilo pod številko 1

Obkrožite se z rdečimi odtenki, saj boste tako spodbudili delovanje korenske čakre. Ponovno boste občutili stabilnost in zaupanje vase. Manj bo nagibanja k slabim navadam ali negativnemu mišljenju, zaradi česar se bo izboljšalo tudi osebno počutje. V sebi boste našli moč, s katero boste dosegli želene rezultate in se postavili zase. V svoj najljubši prostor postavite nekaj rdečega, večkrat pa si vzemite čas zase in meditacijo. 

Sporočilo pod številko 2

Obkrožite se z oranžnimi odtenki, saj boste na ta način okrepili delovanje spolne čakre. Vaša ustvarjalnost se bo okrepila, prav tako pa boste lažje sledili svojim resničnim željam. Ponovno boste začutili strast in ljubezen do življenja. Manj bo potrebe po primerjanju z okolico, lažje boste pristopili k vsem obveznostim in nalogam, ki jih morate opraviti. Ker boste lažje izrazili svoje mnenje in želje, se bo spremenila tudi dinamika v odnosih. 

Sporočilo pod številko 3

Obkrožite se z rumenimi odtenki, s katerimi boste spodbudili solarni pleksus k delovanju. V sebi boste lažje prepoznali moč in se postavili zase. Usmerjeni boste k cilju, zato vas bodo stvari težje iztirile, poleg tega pa boste bolje nadzorovali svoje misli in čustva. Ta ne bodo več nihala ali povzročala pretirano obremenjevanje zaradi nečesa, na kar ne morete vplivati. Poleg tega boste manj dovzetni za stres, zato naj rumena barva postane del vsakdana. 

Sporočilo pod številko 4

Obkrožite se z zelenimi odtenki, saj boste tako spodbudili delovanje srčne čakre. Le-to vam bo pomagalo, da naredite korak naprej in se osvobodite vezi s preteklostjo. V srcu boste ponovno začutili ljubezen in mir. Lažje boste navezali nove stike, pri tem pa vam sramežljivost ali nihanje razpoloženja ne bosta več stala na poti. Vaše zaupanje vase se bo poglobilo, kar bo pozitivno vplivalo na vse vrste odnosov in vaše delo. 

Sporočilo pod številko 5

Obkrožite se s svetlo modrimi odtenki, s katerimi boste okrepili delovanje grlene čakre. Manj bo tlačenja in požiranja čustev ali strahu, kaj bodo drugi rekli. Vaše izražanje bo odločnejše in bolj samozavestno, s čimer se vam bodo odprla nova vrata k uspehu. Prav tako se bo povečala vaša ustvarjalnost, zato bo življenje dobilo novo energijo – na nek način boste začeli videvati vse barve mavrice, življenje ne bo več črno in belo. 

Sporočilo pod številko 6

Obkrožite se s temno modrimi odtenki, s katerimi boste ažno čakro spodbudili k delovanju. Na ta način boste bolje dojemali svet okoli sebe in se lažje začeli povezovati z višjimi energijami. V ospredju ne bo le materialni svet, ampak tudi duhovni. Vaše misli ne bodo več uhajale, zato se boste lažje osredotočili na stvari, ki jih morate ali si jih želite uresničiti. Poleg tega pa bo več zaupanja vase, zato ne boste odvisni od mnenj drugih. 

Sporočilo pod številko 7

Obkrožite se z vijoličnimi odtenki, saj boste tako spodbudili delovanje kronske čakre. Svojo bit boste lažje združili z višjo zavestjo. V sebi boste začutili veselje in srečo, apatičnost se bo poslovila. Lažje boste sprejemali odločitve, ne da bi bili pri tem osredotočeni le na eno stvar: na vse boste pogledali tako z materialnega kot duhovnega vidika. Slednjega boste namreč bolje razumeli oz. boste bolje razumeli duhovna doživetja.

 

 

 

 

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram