Kako se bo razvijal odnos z osebo, s katero se trenutno ne razumete najbolje?

Preberite si, kako se bo v prihodnosti razvijal odnos z osebo, s katero se trenutno ne razumete najbolje. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka v prihodnosti ali kako bolje realizirati svoje cilje, se obrnite na naše najboljše svetovalce in vedeževalce. >>

Sporočilo pod številko 1

Z osebo, s katero se trenutno ne razumete najbolje, boste dobili epilog. Stvari se bodo postavile na svoje mesto, bolje boste razumeli, kaj vaju je pripeljalo do točke, na kateri sta. Oba bosta drug drugemu odpustila določene stvari in pokazala sočutje. Za seboj bosta pustila preteklost in se pripravila na novo poglavje, ki je pred vama. Odnos ne bo več tak, kot je bil, a boste kljub temu občutili olajšanje in nekakšno svobodo. Čaka vas pot spoznanja in novih modrosti, zaradi katerih boste drugače pogledali tudi na druge medsebojne odnose. Vsekakor pa najprej doumite, čemu so bile določene situacije namenjene, nato pa naredite premik naprej.

Sporočilo pod številko 2

Bodite pozorni na odnos, saj se vam bodo pokazala številna znamenja, s katerimi boste lažje sprejeli odločitev, v katero smer si želite, da bi se vajina povezava razvijala. Najprej sami pri sebi razčistite, kaj si želite in na kakšnih temeljih je zgrajen vajin odnos. Pred vami bodo številne možnosti, zato poskušajte ugledati širšo sliko. Zaupajte svoji intuiciji, saj vam bo pomagala sprejeti pravo odločitev. Ste v času, ko bo poslušanje notranjega občutka izjemnega pomena. Pripeljalo vas bo do ključnih trenutkov.

Sporočilo pod številko 3

Ozavestite svoj način razmišljanja in delovanja. Četudi se na prvi pogled zdi, da vas oseba omejuje oziroma vas odnos z njo duši, se določene omejitve nahajajo v vas. Razmislite, kaj si želite in kaj čutite. Trenutne okoliščine vam prinašajo priložnost, da spremenite dinamiko v odnosu z osebo, s katero trenutno ni najboljše energije. Če želite ozdraviti nastale okoliščine, postanite pozitivnejši. Prepoznajte ponavljajoče se vzorce, ki vam preprečujejo razvoj odnosa. Odločite se in stopite iz začaranega kroga. Objektivno poglejte na dogajanja, nato pa se osvobodite vezi preteklosti.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Me ljubi? Kaj mi prinaša prihodnost? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalci in vedeževalci Balzamike odgovorili. In kot najpomembnejše, pomagali vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Odločite za napoved iz kart, horoskop ali razlago sanj. S Tarot kartami lahko prejmete globoko in jasno napove, z analizo sanj pa spoznanje, kaj vam podzavest sporoča. 

 

 

Pridružite se nam na Facebooku! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram