Kako se bo razvijal odnos z osebo, s katero se trenutno ne razumete najbolje?

Preberite si, kako se bo razvijal odnos z osebo, s katero se trenutno ne razumete najbolje. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kakšen bo mesec julij, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Z osebo, s katero se trenutno ne razumete najbolje, boste dobili epilog. Stvari se bodo postavile na svoje mesto, bolje boste razumeli, kaj vaju je pripeljalo do točke, na kateri sta. Oba bosta drug drugemu odpustila določene stvari in pokazala sočutje. Za seboj bosta pustila preteklost in se pripravila na novo poglavje, ki je pred vama. Odnos resda ne bo več tak, kot je bil, a boste kljub temu občutili olajšanje in nekakšno svobodo.

Sporočilo pod številko 2

Bodite pozorni na odnos, saj se vam bodo pokazala številna znamenja, s katerimi boste lažje sprejeli odločitev, v katero smer si želite, da bi se vajina povezava razvijala. Najprej sami pri sebi razčistite, kaj si želite in na kakšnih temeljih je pravzaprav zgrajen vajin odnos. Pred vami bodo številne možnosti, zato poskušajte ugledati širšo sliko. Zaupajte svoji intuiciji, saj vam bo pomagala sprejeti pravo odločitev. Ste v času, ko bo poslušanje notranjega občutka izjemnega pomena.

Sporočilo pod številko 3

Ozavestite svoj način razmišljanja in delovanja. Četudi se na prvi pogled zdi, da vas oseba omejuje oziroma vas odnos z njo duši, se določene omejitve nahajajo v vas. Razmislite, kaj si želite in kaj čutite. Trenutne okoliščine vam prinašajo priložnost, da spremenite dinamiko v odnosu s to osebo in odpravite negativne energije. Če želite ozdraviti nastale okoliščine, postanite pozitivnejši. Prepoznajte ponavljajoče se vzorce, ki vam preprečujejo razvoj odnosa.

Sporočilo pod številko 4

Čaka vas pot spoznanja in novih modrosti, zaradi katerih boste drugače pogledali na odnos z osebo, s katero trenutno nekaj manjka. Preden pa boste ponovno začeli gojiti velika pričakovanja, pa najprej doumite, zakaj sta se sploh znašla v nelagodnem položaju in kakšne (skupne odločitve) so vaju pripeljale do te situacije. Ozavestite ključne trenutke, saj bo to tisto, kar vaju bo oba vodilo iz začaranega kroga.

Sporočilo pod številko 5

Pred vami je obdobje, v katerem boste dobili občutek, da se kljub trudu stvari ne spreminjajo. To vas bo pripeljalo vas bo pripeljalo do »aha« trenutka, ko boste spoznali, da ni le na vas, da se določen odnos popravi. Zanj sta vedno potrebna oba, zato se ne živcirajte, če ne boste dosegli želenega. Času dajte čas in se za nekaj časa distancirajte. Tako boste vi in oseba lahko zadihali ter spoznali, kaj si želita: ali je to premik k nečemu trdnemu ali korak k bolj površinskemu odnosi.

Sporočilo pod številko 6

Objektivno boste morali pogledati na dogajanje in se osvobodite vezi preteklosti. Zdaj ni čas, da bi premlevali, kaj bi lahko naredili drugače. Če se boste osredotočili na sedanjost in prepoznali, kaj lahko zdaj naredite, bo odnos dobil novo priložnost. Pričakovanja naj ostanejo na trdnih tleh, saj čez noč ne bo rezultatov, bosta pa trud in potrpežljivost sčasoma obrodila sadove in razkrila, kje so vajine močne in kje šibke točke odnosa.

 

  

 

KAKŠEN JE VAJIN POTENCIAL ZA PRIHODNOST?

Vama bo uspelo premagati vse izzive življenja, ali se bosta vajini poti ločili? 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram