Kako se bo razpletla zadeva, ki vas trenutno najbolj bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago, kako se v dani situaciji odzivati, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1 – Osmica kelihov

Zadeva, ki vas bremeni, bo zahtevala veliko več pozornosti, časa in energije, kot ste ji to namenili v preteklem obdobju. Dokler se ne boste pripravljeni »zatopiti« v temelje zadeve oziroma težave, se bo le-ta vlekla in vlekla. Razmislite, kaj si pravzaprav želite in česa ne ter opustite navade ali vzorce razmišljanja, ki vam ne služijo več. Zdaj je čas, da se nehate slepiti in določene zadeve pustite za seboj in končno naredite »rez« z nepotrebnim.

Sporočilo pod številko 2 – Svet

Pred vami je zaključek zadeve, ki vas skrbi, zato se boste v naslednjih dneh lahko končno sprostili in posvetili drugim stvarem. Ko boste začutili pozitivno energijo in mir, se ne sprašujte, kdaj bo tega konec ali kaj vas še čaka – raje uživajte v tem času, saj si boste tako naredili veliko uslugo. Vaša energija se bo povečala, poleg tega pa boste dobili nov zagon za naprej in se lažje lotili novih izzivov, ki vas še čakajo.

Sporočilo pod številko 3 – Sedmica palic

Ste tik pred pomembno odločitvijo, ki bo pomembno vplivala na razplet zadeve. Pomembno bo, da boste pogumni in se ne boste ustrašili koraka v neznano. Situacija resda ni in ne bo enostavna, a lahko vam uspe doseči želeni rezultat, če se ne boste predali. Okoli vas bodo neprijetne energije, občutili boste več stresa kot običajno, kljub temu pa boste imeli več kot eno priložnost, da iz te situacije izstopite kot zmagovalec.

 

 

  

 

LJUBEZEN V ČAROBNEM OBDOBJU

Odkrij, kaj ti bo prinesla ljubezen in kje te čakajo nepozabni trenutki...

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram