Kako se bo razpletla zadeva, ki vas trenutno bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kaj prinaša mesec april za vas, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >> 

Sporočilo pod številko 1 – As palic

Vaša situacija se bo kmalu obrnila na bolje, zato ne obupajte. Stvari se sedaj postavljajo na svoje mesto, zato boste dobili novo perspektivo na to, kaj se dejansko dogaja. Ponudila se vam bo priložnost za dragoceno lekcijo in konkreten korak naprej, zato dajte času čas. Za impulzivnost sedaj ni pravi čas, zato se brzdajte, sicer se boste opekli in ne boste deležni nagrad, ki so na poti v vaše življenje. 

Sporočilo pod številko 2 – Cesarica

K zadevi, ki vas bremeni, pristopite s popolnoma novega zornega kota. Zdaj je čas, da se prepustite ustvarjalni energiji in stopite iz cone udobja. Četudi ste dosegli želene rezultate in imate občutek, da ste na pravi poti, bodite drzni. Ne ostanite ujetniki nekega kalupa, ampak si upajte več. V pogumnih potezah in zaupanju vase se skrivajo nadaljnji uspehi, s katerimi boste v prihodnosti še lažje dosegli želene izide.

Sporočilo pod številko 3 – Dvojka mečev

Negotovost in nemoč vas bosta prikovali na eno mesto. Ne glede na vloženi trud ne boste dosegli želenega, zato bodite pozorni, da se ne boste lovili v začaranem krogu. Premislite o koraku nazaj, da boste objektivno pogledali na situacijo, ki vas bremeni, in odkrili, kdo vse je vanjo vpleten. Če si boste zatiskali oči ali želeli nekaj narediti »na silo«, se boste opekli in si na pleča nakopali dodatne težave. 

 

 

  

 

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram