Kako se bo razpletla zadeva, ki vas trenutno bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako v življenju doseči želeno, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >> 

Sporočilo pod številko 1 – Petica novcev

Pred vami je obdobje negotovosti in občutka, da nekaj ni v redu. Zadeva, ki vas bremeni, vas bo še nekaj časa spremljala, zato bo pomembno, da se boste znali od nje malce distancirati in si nabrati novih moči. Če boste nenehno vpeti v to in boste razmišljali samo, kako gredo stvari narobe, ne boste našli odgovorov, zato si vzemite čas zase. To vam bo dobro delo, saj bo tok misli čistejši in hitrejši, s čimer boste postopoma dosegli želene rezultate.

Sporočilo pod številko 2 – Cesar

K zadevi, ki vas bremeni, boste morali pristopiti bolj samozavestno in odločno. Če boste omahovali in čakali, da vas nekdo drug usmeri, se boste še nekaj časa lovili v začaranem krogu, iz katerega ne bo videti pravega izhoda. Zdaj je čas, da stvari vzamete v svoje roke in se odločite, kaj si sploh želite doseči. Boste še vztrajali pri trenutnem načinu delovanja ali popolnoma spremenili svoj pristop in začeli izražati svoje želje.

Sporočilo pod številko 3 – As mečev

Čaka vas nov začetek, saj se bo zadeva, ki vas bremeni, končno uredila. Pred vami je priložnost, da se lotite novih stvari, a bo pri tem ključnega pomena, da se boste naučili lekcij iz preteklosti. Kar vas trenutno še bremeni, se bo resda uredilo, a če se ničesar ne boste naučili, se boste kaj hitro znašli v podobni situaciji, le da bodo takrat dejavniki ostrejši in bolj zapleteni, kar bo premešalo štrene na vseh vaših življenjskih področjih. 

Sporočilo pod številko 4 – Trojka palic

Morali se boste ozreti na stare življenjske izzive in si priznati, kaj vse ste dosegli – četudi kdaj stvari niso potekale po načrtih. Zadeva, ki vas bremeni, se bo začela odvijati vam v prid, če ne boste ignorirali preteklosti oziroma je ne boste ponavljali. Naj bo ta vaša učiteljica, naj vam razkrije nova spoznanja. Optimistični pogled vam bo tu v veliko pomoč, zato ne izgubite pozitivne note, le pazite, da vas ta ne popelje previsoko v višave. 

 

 

  

 

 

GRATIS akcija!

Zate sem pripravila svežo GRATIS akcijoIzkoristiš jo lahko še danes!

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram