Kako se bo razpletla zadeva, ki vas obremenjuje?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči v življenju želeno, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1 – Osmica mečev

Ne predajte se občutkom nemoči. Zavedajte se, da lahko vse uredite, če se boste le zazrli vase in prepoznali, kakšna moč se skriva v vas. Zdaj je čas, da življenje vzamete v svoje roke in ne čakate več, da vam kdo pomaga ali da se zadeva razreši sama od sebe. Ukrepajte in ne dovolite, da bi vas strah ohromil. Četudi vam bo okolica govorila, da se stvar ne bo rešila, ohranite upanje, da se bo. To bo namreč ključnega pomena, da boste lahko naredili korak naprej in se resnično zavedali, v kakšni situaciji ste se znašli. 

Sporočilo pod številko 2 – Sedmica palic

Pred vami je obdobje, v katerem boste morali paziti na okolico oziroma vse ljudi, ki so vpleteni v zadevo, ki vam trenutno povzroča največ skrbi. Paziti boste morali na svoje besede in dejanja ter biti pripravljeni tvegati. Če se boste ustrašili »konkurence« oziroma poskusov, da bi vam prišli pod kožo, boste težje dosegli želeno. Naj vas strah pred neznanim ne ustavi. Pripravite se na borbo, bodite odločni, pri tem pa pazite, da vaša energija ne bo trpela.

Sporočilo pod številko 3 – Petica mečev

Zadeva, ki vas bremeni, bo ubrala drugačno pot in prinesla nekaj razočaranja in občutka praznine. A to bo le za kratek čas, saj bodo v vaše življenje hitro vstopile nove priložnosti za uspeh in napredek. Zapomniti si morate, da tudi porazi oziroma izgube utrdijo posameznika in ga naučijo pomembnih lekcij. In lekcije, ki so pred vami, bodo nadvse pomembne, saj vas bodo v prihodnje obvarovale nepričakovanih in neželenih rezultatov.

Sporočilo pod številko 4 – Desetica kelihov

Pred vami je obdobje zadovoljstva in sprostitve, saj se bo zadeva, ki vas skrbi, končno uredila. Začutili boste olajšanje, kar bo močno vplivalo na vas in ljudi okrog vas. Odnosi se bodo bistveno spremenili in vam prinesli nova spoznanja, ki jih boste v prihajajočih situacijah lahko pokazali. Ste na pragu nečesa novega, zato se veselite in se nagradite za ves trud, ki ste ga vložili. To si zaslužite, zato si brez izgovorov to tudi privoščite. 

 

 

  

USTVARI ŽIVLJENJE, KI SI GA ZASLUŽIŠ!

Odpravi ves čustveni nered ter stopi na pot pozitivnega in mirnega življenja...

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram