Kako se bo razpletla zadeva, ki vas obremenjuje?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kakšen bo mesec junij, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1 – Trojka kelihov

Zadeva, ki vas bremeni, se bo v naslednjih dneh začela razreševati, to pa vas bo navdalo z občutkom zadovoljstva. Pred vami je povsem novo obdobje, ki vam bo prineslo bolj jasno sliko, kaj točno se odvija pred vami. Rezultati bodo otipljivi, zato boste našli tudi več zaupanja vase in samozavesti, s čimer boste podrli marsikateri zid, ki ste ga zgradili. Deležni boste tudi nekaj lekcij, ki vam bodo pomagale, da se boste v prihodnosti otresli določenih napak. Posledično se bodo v vaše življenje začele vračati pozitivne energije.

Sporočilo pod številko 2 – Paž palic

V vaše življenje prihaja sporočilo, ki bo pomembno vplivalo na razplet zadeve, ki vas bremeni. Le-to bo malce »zamajalo« vaša prepričanja in temelje, zaradi česar boste morali razmisliti, kaj si v življenju želite, čemu na splošno sledite in česa si ne želite. Bodite pripravljeni na spremembe, preobrazbo in nov pristop, saj se prav v njem skriva ključ do želenega izida. Ne zapirajte se pred novostmi, ampak bodite odprti zanje, kot tudi za nova znanja in informacije iz okolice.

Sporočilo pod številko 3 – Svet

Pred vami je obdobje, ki vam bo prineslo razbremenitev in občutek zadovoljstva. Stvari se bodo končno začele razpletati, zaradi česar se boste lahko osredotočili na zadeve, ki ste jih (morda) potisnili na stranski tir. Vaš trud bo poplačan in obrodil bo sadove. Pazite le, da se zaradi tega ne boste spozabili in začeli razmišljati o velikih načrtih. Pomembno bo, da se boste vsega lotili postopoma, sicer lahko temni oblaki ponovno priplešejo v vaše življenje. 

Sporočilo pod številko 4 – Kočija

V naslednjih dneh boste končno dobili več nadzora nad dogajanjem. Situacija, ki vas bremeni, se bo razjasnila, s tem pa bo omogočila, da boste lahko izbrali drugačno pot. Pomembno je, da se zavedate, da vam ni treba vztrajati na začrtani poti, če le-ta prinaša drugačne rezultate, kot ste pričakovali. Upajte si in spremenite pot. Bodite prilagodljivi, saj boste na ta način tudi osebno zrastli, pri tem pa boste v prihodnosti lažje sprejemali prave odločitve.

 

   

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram