Kako se bo razpletla zadeva, ki vas obremenjuje?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kakšna je vaša prihodnost, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1 – Kralj kelihov

Ne bojte se pokazati svojih čustev. Če jih boste še naprej skrivali pred drugimi, se zadeva, ki vas skrbi, še nekaj časa ne bo rešila. Čustveno ste dovolj močni, da vam bo uspelo stvar urediti, ampak boste morali določene stvari prepustiti toku dogajanja. Nekaj nadzora je v redu, a če si boste želeli pokoriti celotno dogajanje, se boste opekli. Nekatere stvari se morajo razviti po svoje, saj boste le tako spoznali nove lekcije in modrosti.

Sporočilo pod številko 2 – As mečev

Pred vami se odpira nov začetek. Zadeva, ki vas skrbi, se bo uredila, zaključek pa bo prinesel nekaj novih spoznanj in modrosti. Predvsem boste odkrili, da morate v življenju zaupati razumu in logično razmišljati. Slednje ne pomeni, da lahko ignorirate želje srca, ampak da se ne odzivate preveč čustveno oziroma ne dovolite, da bi občutki zameglili vašo presojo. Vaš kritični um je ključ do marsikatere rešitve, zato ga ne podcenjujte. 

Sporočilo pod številko 3 – Desetica mečev

Pred vami je nepričakovan preobrat, ki bo prinesel nekaj več skrbi in negotovosti. Zadeva, ki vas bremeni, se bo naglo ustavila v razvoju. Rezultatov, ki ste jih pričakovali, ne bo, zato boste morali ubrati drugo taktiko. Prilagodljivost bo v vašem primeru ključnega pomena, saj boste le tako dosegli želeni izid. Če boste preveč trmoglavi ali preponosni, da bi priznali napako, se bo zadeva le še bolj zaostrila – in to čisto po nepotrebnem. 

Sporočilo pod številko 4 – Ljubimca

Stopite korak nazaj in poglejte situacijo, v kateri ste se znašli, bolj objektivno. Dokler boste osredotočeni le na drevo, ne boste videli celotnega gozda in se boste vrteli v začaranem krogu. Zdaj je čas, da »dojamete« vse, kar se dogaja in spoznate vse elemente, ki vplivajo na vas. In ne sramujte se tega, kar boste spoznali, saj vas bo ravno novo znanje pripeljalo do točke preloma in posledično do osvoboditve.

 

 

 

  

 

 
 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram