Kako se bo razpletla zadeva, ki vas najbolj bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali novo perspektivo, kako uresničiti zadano, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

 

 

Sporočilo pod številko 1 – Devetica palic

Zadeva, ki vas bremeni, se bo nekoliko spremenila in pokazala v drugi luči. Morali boste zaupati vase, saj vas čaka težavno obdobje, polno izzivov. Vaše besede in dejanja bodo pred pomembnimi preizkušnjami, zato si vzemite minuto ali dve vsakič, preden boste spregovorili ali naredili naslednji korak. Ker bo to precej občutljiv čas za vas, se ne prenaglite in delujte počasi. V kolikor boste temeljito premislili in analizirali stvar, s tem ne boste zamudili ugodnega okna za rešitev, ampak ga boste pravzaprav odprli.

Sporočilo pod številko 2 – Trdnjava

Vse, kar ste mislili, da veste o zadevi, ki vas bremeni, se bo razblinilo. Pripravite se na drastične spremembe. Pred vami je dokaj neugoden čas, a še vedno nič takega, česar ne bi mogli urediti. Ne glede na dogajanje, boste morali ohraniti zaupanje vase in vztrajati pri tem, kar ste si zadali. Poleg tega boste morali zadevam pustiti prostor, saj vse ne bo potekalo točno po načrtih in bo potrebna prilagodljivost oziroma iznajdljivost. V slednjem se tudi skriva ključ do razpleta, po katerem hrepenite.

Sporočilo pod številko 3 – Trojka kelihov

Zadeva, ki vas bremeni, se bo v naslednjih dneh začela razreševati, to pa vas bo navdalo z občutkom zadovoljstva. Pred vami je povsem novo obdobje, ki vam bo prineslo bolj jasno sliko, kaj točno se odvija pred vami. Rezultati bodo otipljivi, zato boste našli tudi več zaupanja vase in samozavesti, s čimer boste podrli marsikateri zid, ki ste ga zgradili. Deležni boste tudi nekaj lekcij, ki vam bodo pomagale, da se boste v prihodnosti otresli določenih napak. Posledično se bodo v vaše življenje začele vračati pozitivne energije.

Sporočilo pod številko 4 – Paž palic

V vaše življenje prihaja sporočilo, ki bo pomembno vplivalo na razplet zadeve, ki vas bremeni. Le-to bo malce »zamajalo« vaša prepričanja in temelje, zaradi česar boste morali razmisliti, kaj si v življenju želite, čemu na splošno sledite in česa si ne želite. Bodite pripravljeni na spremembe, preobrazbo in nov pristop, saj se prav v njem skriva ključ do želenega izida. Ne zapirajte se pred novostmi, ampak bodite odprti zanje, kot tudi za nova znanja in informacije iz okolice.

Sporočilo pod številko 5 – Moč

Če boste čakali, da se zadeva razreši sama od sebe ali da vam kdo magično pomaga, se boste ušteli. Vi morate narediti odločilni korak in stvari pognati v tek. In pri tem ne čakajte na pravi trenutek, ampak preprosto ukrepajte, sicer bo prepozno. Skrajni čas je, da se zazrete vase in prepoznate moč, ki se nahaja v vas. Vzemite si nekaj trenutkov samo zase, zazrite se globoko vase, nato pa samozavestno naredite naslednjo potezo. 

Sporočilo pod številko 6 – Svet

Pričakujete lahko zaključek zadeve, ki vas teži, zato se boste v naslednjih dneh lahko končno sprostili in posvetili drugim stvarem. Ko boste začutili pozitivno energijo in mir, se ne sprašujte, kdaj bo vsega tega konec ali kaj vse vas še čaka – raje do potankosti užite ta podarjeni čas, saj si boste tako naredili veliko uslugo. Vaša energija se bo povečala, poleg tega pa boste dobili nov zagon za naprej. Neobremenjeni se boste lažje lotili novih izzivov in starih obveznosti, ki vas še čakajo.

 

  

 

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram