Odkrijte razrešitev situacije, ki vam leži na srcu!

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka spomladi, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1 – Vitez palic

Zadeva, ki vas bremeni, se še ne bo razrešila, zato si boste morali vzeti čas zanjo, še prej pa čas za kratek oddih. Če si tega ne boste privoščili, boste začutili negotovost in zmedenost, saj vas bodo stvari preobremenile. Stvari se ne bodo še bolj zapletle, če se boste malce distancirali in si tako omogočili, da na zadevo pogledate bolj objektivno. Predolgo ste bili osredotočeni le na eno stvar, zato bo premik fokusa ključen. 

Sporočilo pod številko 2 – Desetica kelihov

Stvar, ki vas trenutno najbolj skrbi, bo srečala svoj konec. Končno se boste lahko veselili in se posvetili stvarem, ki ste jih predolgo postavljali na stranski tir. Veselje bo prišlo v vaše življenje in pustilo močan vtis na vaših odnosov. Kar naenkrat boste odkrili, kdo vse vam je nehote pomagal in vedno stal ob strani, tudi ko ste jih potiskali stran ali zavračali pomoč. To spoznanje bo oplemenitilo vaše nadaljnje odnose in povezave. 

Sporočilo pod številko 3 – Kraljica kelihov

Bodite pozorni na nasvete ženske osebe. Četudi se morda ne razumete najbolje, vam lahko drugačen pogled na situacijo, ki vas skrbi, pomagal doseči želeni razplet. Vse ni tako, kot se zdi, zato sprejmite zunanje nasvete. Če jim boste sledili, bo na koncu še vedno le vaša odločitev, zato ne boste ničesar izgubili, če boste premislili o nasvetu ali dveh. Vaše razmišljanje ni napačno, a morda mu nekaj manjka. 

Sporočilo pod številko 4 – Kralj novcev

Trenutno ni pravi čas za drzne in hitre poteze, ampak premišljene odločitve, zato naj se vam ne mudi. Zadeva, ki vas skrbi, je v zadnji fazi in boste zaključek hitro dosegli, pri tem pa le pazite, da ne boste preveč potrošni – tako v finančnem kot čustvenem smislu. Stremite k ravnovesju in zmernosti, da se ne bodo pojavili dodatni in nepotrebni izzivi, ki bodo zahtevali vašo pozornost. Če bo ta razpršena, bodo stvari zaključene le na pol.

 

  

 

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram