Kako se bo razpletla zadeva, ki vas najbolj bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete podrobnejši vpogled ali nasvet glede določenih stvari v življenju, ali pa vas zanima kaj pričakovati ob začetku meseca, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1 – As novcev

Vse, kar vas trenutno bremeni, se bo uredilo, to pa vam bo prineslo občutek izpopolnjenosti in topline. Končno se bodo stvari razrešile vam v prid, poleg tega pa boste dobili priložnost za svež začetek. Pomembno bo, da se ne boste ozirali nazaj – zlasti na področju financ in materialnega. Pogled usmerite v prihodnost. To vam bo prineslo dodaten uspeh in lekcije, s katerimi se boste v prihodnje lažje spopadli s podobnimi zadevami. 

Sporočilo pod številko 2 – Kralj kelihov

Ne bojte se izraziti svojih čustev. Če jih boste še naprej tlačili in požirali oziroma skrivali pred drugimi, se zadeva, ki vas skrbi, še nekaj časa ne bo rešila. Čustveno ste dovolj močni, da vam bo uspelo stvar urediti, ampak boste morali določene stvari prepustiti toku dogajanja. Nekaj nadzora je v redu, a če si boste želeli pokoriti celotno dogajanje, se boste opekli. Nekatere stvari se morajo razviti po svoje, saj boste le tako spoznali nove lekcije in modrosti.

Sporočilo pod številko 3 – Presoja

Na stvar, ki vas bremeni, morate pogledati z drugačne perspektive. Trenutno še nimate celotne slike, zato boste morali še nekaj časa počakati, preden boste točno vedeli, kaj se dogaja in kateri bo vaš najboljši korak naprej. Pazite, da si pri tem stvari ne boste jemali k srcu, ampak boste ostali prizemljeni in objektivni. To vam bo pomagalo, da boste ostali na pravi poti, pri tem pa vas čustva ali druge ovire ne bodo iztirile.

Sporočilo pod številko 4 – Sedmica novcev

Pred vami je obdobje zadovoljstva in rasti. Ves vloženi trud bo obrodil sadove, ki vas bodo navdali z novo energijo in zagonom. Stvar, ki vas bremeni, se bo v kratkem razrešila, pazite pa le, da se ne boste prehitro veselili. Če boste izgubili trdna tla pod nogami, boste zamudili pomembne lekcije in informacije. Pravilno je, da boste veseli uspeha, le ne postanite preveč zasanjani oziroma ne začnite gojiti prevelikih želja.

 

 

  

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na: 

 

 

Balzamika Instagram