Kako se bo razpletla zadeva, ki vas najbolj bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali svež pogled na trenutno situacijo, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >> 

Sporočilo pod številko 1 – Kolo sreče

Kolo sreče opozarja, da je vse v življenju dvojno. Vsak vzpon ima svoj padec in obratno. Drugo pomembno sporočilo karte pa je dejstvo, da je življenje takšno, kakršnega vidite in sprejmete. Če boste nanj gledali negativno, bodo vsi dogodki slabi, če pa na situacije pogledate s pozitivnega zornega kota, boste videli, da se vse zgodi z razlogom in da imate veliko srečo, da ste na mestu, kjer trenutno stojite. Ne krivite drugih za stvari, za katere ste krivi sami. Čaka vas pravičen razplet.

Sporočilo pod številko 2 – Petica palic

Vse ni tako, kot se zdi. Okoli vas so in še bodo dokaj težke energije, zaradi katerih se boste morali paziti hitrih zaključkov in posploševanja. Zadeva, ki vas bremeni, bo zahtevala veliko vašega trud in čas, a se bo vse poplačalo. Pomembno bo le, da se ne boste spozabili in da boste vedno ohranili zaupanje vase. Osebe, ki bodo okrog vas, ne bodo vedno igrale v vaše dobro, zato prisluhnite intuiciji, ko vam bo govorila, da nekomu ne smete zaupati.

Sporočilo pod številko 3 – Ljubimca

Karta ljubimcev opozarja na pomembnost uravnovešene izbire. Pred odločitvijo se dobro poučite o vseh možnostih ter jih temeljito preučite. Premislite vse prednosti in slabosti, šele nato sprejmite odločitev. Le tako bo vaša izbira odraz globokih srčnih želja, po katerih hrepenite. Naj vas ugodna cena ne prepriča v nakup stvari, ki ni kakovostna. Naj vas telesna privlačnost ne zavede v razmerje, ki vas duhovno ne izpopolnjuje. Zadeva se bo razpletla v vašo korist, le ne silite v svojo smer.

Sporočilo pod številko 4 – Osmica mečev

Ne predajte se občutkom nemoči. Zavedajte se, da lahko vse uredite, če se boste le zazrli vase in prepoznali, kakšna moč se skriva v vas. Zdaj je čas, da življenje vzamete v svoje roke in ne čakate več, da vam kdo pomaga ali da se zadeva razreši sama od sebe. Ukrepajte in ne dovolite, da bi vas strah ohromil. Četudi vam bo okolica govorila, da se stvar ne bo rešila, ohranite upanje, da se bo. To bo namreč ključnega pomena, da boste lahko naredili korak naprej in se resnično zavedali, v kakšni situaciji ste se znašli.

 

 

  

 

POMLADNI ČAS JE ČAROBEN ČAS...

Odkrij, kakšno bo pomladno obdobje in kje te čakajo največje spremembe...

  

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram