Kako se bo razpletla zadeva, ki vas najbolj bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete podrobnejši vpogled ali nasvet glede določenih stvari v življenju, ali pa vas zanima kaj pričakovati ob koncu meseca, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1 – Hudič

Zadeva, ki vas bremeni, se bo razpletla, ko si boste priznali, kaj si resnično želite in česa ne. Dokler boste tajili svoje iskrene želje in vztrajali pri podobi, za kateri želite, da si jo o vas ustvarijo drugi, ne boste popolnoma zadovoljni in srečni. To, kar vas trenutno skrbi, se bo uredilo, ko boste sneli masko in se nehali obremenjevati z drugimi. Notranje boste srečni, ko boste iskreni in ne boste analizirali vsake svoje besede ali poteze. 

Sporočilo pod številko 2 – Zvezda

Zadeva, ki vas bremeni, se bo pokazala v drugi luči. Vse skrbi, ki so se porodile v povezavi z njo, se bodo razblinile, saj boste začutili novo, svežo energijo. Počutili se boste kot prerojeni, kar bo ključen element za dosego želenega. Ste na pragu zadovoljstva in olajšanja, ki vam bo omogočil, da začnete končno posegati tudi po drugih ciljih in svoje pozornosti ne namenjate le eni stvari. Veselite se prihajajočega, saj prinaša dolgo pričakovano uresničitev želja.

Sporočilo pod številko 3 – Dvojka kelihov

Končno dobra novica tudi za vas! Stvari se bodo razpletle vam v prid, zaradi česar bodo prihajajoči dnevi v znamenju sreče, medsebojnega spoštovanja in zadovoljstva. Odkrili boste, kdo vse je bil povezan z zadevo, ki vas je skrbela in kdo je imel vmes prste za to, da se je morda predolgo vlekla. A naj vas to ne spravi v slabo voljo, saj boste na boljšem položaju z novimi informacijami. Odnosi se znajo resda spremeniti, a osebe, ki vas resnično podpirajo, ne bodo nikamor odšle.

Sporočilo pod številko 4 – Vitez mečev

Pred vami je obdobje, ki bo prineslo kar nekaj zmede in negotovosti. Zadeva, ki vas bremeni, se bo ustavila na eni točki, zaradi česar boste težko sprejeli odločitev, kako naprej. Pomembno bo, da ne boste impulzivni ali preveč čustveni. Z objektivnim in razumskim pristopom boste lažje ocenili situacijo in odkrili, česa nikakor ne smete storiti. Pri izbiri svoje nove poti bodite izvirni, saj bo ravno svež veter prinesel informacijo, kako urediti stvar, ki vas trenutno bremeni. 

 

 

  

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na: 

 

 

Balzamika Instagram