Kako se bo razpletla zadeva, ki vas najbolj bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago, podrobnejši vpogled ali nasvet, glede  določene težave, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

 

Sporočilo pod številko 1 – Šestica kelihov

Nehati si boste morali zatiskati oči in bežati pred (bolečo) resnico. Zadeva, ki vam povzroča skrbi, zahteva več vaše pozornosti, zato ji le-to namenite. Če boste vse skupaj prelagali in čakali na boljše čase, ali pa da vam nekdo priskoči na pomoč, se boste pošteno načakali. Čas je, da odložite »rožnata« očala in se soočite z realnostjo. Stvar boste uspešno rešili, če boste le imeli jasen pogled na to, kaj se dogaja in vas ne bo strah prihodnosti ali potencialnih napak.

Sporočilo pod številko 2 – Kralj mečev

Bodite pozorni, da vas v naslednjih dneh ne bo vodil samo razum. Poiskati boste morali ravnovesje, saj boste tako lažje rešili zadeve, ki vas bremenijo. Um je vaše močno orodje, a če se boste začeli zapletali z analizami, se bodo stvari zavlekle. Bodite razumski, a tudi čustveni, ne pustite pa, da bi drugi preveč vplivali na vas, zlasti s čustvenega vidika. Malce zadržanosti in objektivnosti vam ne bo škodilo, nikar pa ne postanite preveč zaverovani sami vase. 

Sporočilo pod številko 3 – Smrt

Strah pred napako ali spremembami vas bo ohromil, a kljub temu si upajte narediti korak naprej. Zdaj ni čas, da bi razmišljali o različnih scenarijih ali starih izkušnjah, ki so vas zaznamovale. Zdaj imate moč, da se drugače odločite in drugače pristopite k težavi, ki vas bremeni. Zavedati pa se morate, da vsega ne boste dobili, da zna biti zmaga grenko sladka, zato bodite pripravljeni na vse izide.

Sporočilo pod številko 4 – Dvojka novcev

Zadeva, ki vas bremeni, vas bo še nekaj časa spremljala in zahtevala, da uvedete spremembe. Poskrbeti boste morali, da bo energija stalno krožila oziroma da se ne boste ustavili na enem mestu in obupali. V vas se skriva moč, s katero boste zadevo pognali naprej, kar bo pomembno vplivalo tudi na finančno področje. V naslednjih dneh bo vse povezano, zato svoje odločitve sprejemajte premišljeno, naučite pa se tudi »žonglirati« z več obveznostmi hkrati. 

Sporočilo pod številko 5 – Zmernost

Pred vami je mirnejše obdobje, v katerem boste dobili več priložnosti, da zadevo, ki vas trenutno najbolj skrbi, razrešite. Začutili boste srečo in mir, kar bo pomembno vplivalo tudi na vsa ostala področja, zlasti odnose. Ker ne bo pretiravanja ali bežanja od ekstremov do ekstremov, bo ravnovesje v življenju lažje ustvariti. Bodo pa spremembe nujne, zato se jim ne upirajte in ne bežite stran od njih. 

Sporočilo pod številko 6 – Presoja

Bodite pozorni na nove informacije, ki bodo vzniknile. Četudi vam te ne bodo najbolj pri srcu, jih boste moral sprejeti. Pri tem ne pustite, da bi vam na poti stal ego - nasvete in usmeritev okolice ponotranjite in se ne obračajte stran od njih. Vsekakor prej razmislite, kaj boste z njimi naredili v resničnem življenju, jih pa ne ignorirajte. Preoblikujte jih, saj boste tako najlažje dosegli pomemben korak naprej in k razrešitvi zadeve, ki vas bremeni.

 

  

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na: 

 

 

Balzamika Instagram