Kako se bo razpletla zadeva, ki vas najbolj bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali svež pogled na trenutno stanje, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

 

 

Sporočilo pod številko 1 – Petica kelihov

Pred vami je obdobje, ki bo prineslo nekaj novih skrbi, kar pa naj vas nikar ne iztiri. Vse, kar vas bremeni, boste uspeli urediti, le času morate dati čas. Če boste iskali bližnjice, na dolgi rok ne boste dosegli želenega. Strah pred prihodnostjo je odveč, bodite pa pripravljeni, da boste morali določene pristope in načine reševanja težav spremeniti, če si želite, da se določene stvari zaključijo enkrat za vselej.

Sporočilo pod številko 2 – Kočija

Prepoznajte svojo lastno vrednost in moč, saj boste tako lažje dosegli želeni cilj. Ne glede na to, kaj se zdaj dogaja okrog vas, se bodo stvari odvile vam v prid, zato zaupajte. Četudi se bodo stvari obrnile v nepričakovane smeri, ohranite nadzor nad dogajanjem. Vi imate vajeti v svojih rokah, zato ne pustite, da bi vam kdo to odvzel ali želel vplivati na vas. Zadevo, ki vas bremeni, boste sami razrešili, zato prepoznajte neverjetne talente, ki se skrivajo v vas.

Sporočilo pod številko 3 – Obešenec

Na zadevo, ki vas trenutno najbolj bremeni, boste morali pogledati s popolnoma drugačnega zornega kota. Pristop, ki ste ga izbrali, ni najboljši in ne bo prinesel želenih rezultatov, zato ne omahujte več in nekaj spremenite. Spremembe bodo nujne, zato se jim ne upirajte in ne bežite stran od njih. Dokler ne boste pripravljeni stvari postaviti na glavo in kdaj tudi tvegati, ne boste dosegli zastavljenega.

Sporočilo pod številko 4 – Desetica palic

Preplavil vas bo občutek teže in negotovosti. Stvari se bodo začele kopičiti, zato boste morali paziti, kako boste v naslednjih dneh pristopili k zadevam – zlasti tem, ki bodo zahtevale odgovornost, predanost in premišljenost. Če se boste odločili v navalu impulzivnosti le zato, ker si boste želeli hitrega premika, se boste opekli. Gledati morate na dolgi rok, saj boste le tako dosegli zaključek in začutili razbremenitev.

 

 

  

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram