Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kakšen bo mesec SEPTEMBER, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1 – Trojka novcev

Pred vami je obdobje sprostitve in zadovoljstva, saj se bodo stvari začele obračati v želeno smer. To, kar vas trenutno najbolj bremeni, se bo začelo končno razpletati, poleg tega pa boste prejeli potrditev, da so bile vaše odločitve pravilne. Tudi na finančnem in poslovnem področju boste deležni vplivov dobrega razpleta tega, saj bo vaše razmišljanje jasnejše in hitrejše. Manj bo zapletanja in analiziranja, zato boste hitreje dosegli zastavljene cilje. 

Sporočilo pod številko 2 – Devetica palic

Zadeva, ki vas bremeni, vam bo vzela še nekaj energije in časa. Težje boste našli svetle točke, kar pa ne pomeni, da se stvar ne bo rešila. Le trenutno ste še na točki, ko morate počakati in temeljito razmisliti, v kaj ste se spustili in kje ste se znašli. Po tehtnem premisleku boste uzrli pravo pot, ki jo izberite brez oklevanja. V trenutku jasnosti se ne boste motili, zato se ne ustavite in ne začnite razmišljati »kaj, če«. 

Sporočilo pod številko 3 – Zmernost

Pred vami je mirnejše obdobje, v katerem boste dobili več priložnosti, da zadevo, ki vas trenutno najbolj skrbi, razrešite. Začutili boste srečo in mir, kar bo pomembno vplivalo tudi na vsa ostala področja, zlasti odnose. Ker ne bo pretiravanja ali bežanja od ekstremov do ekstremov, bo ravnovesje v življenju lažje ustvariti. 

Sporočilo pod številko 4 – Kočija

Pripravite se na trd boj, saj je pred vami obdobje, ko boste morali vztrajno stati za svojimi besedami in prepričanji. Okolica bo imela velik vpliv na vas in če mu boste podlegli, se boste začeli vrteti v začaranem krogu. Na izbiro vam bosta dve poti, zato pazite, kako se boste odločili, saj bosta obe – a vsaka na svoj način – vplivali na nadaljnjo prihodnost. Če česa ne boste želeli ali čutili, da ste to vi, se odločite drugače.

 

  

 

JESENSKI ČAS JE LAHKO ZELO ČAROBEN...

Odkrij, kaj te čaka jeseni in kako te bo ljubezensko življenje znova presenetilo...

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram