Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kakšen bo mesec januar, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1 – Devetica kelihov

Vaše želje se bodo začele uresničevati. Zadeva, ki vas bremeni, bo dobila novo, jasnejšo podobo, zaradi česar ne bo več dvomov, kako se odločiti ali kaj narediti. Pred vami je obdobje veselja in harmoničnosti, zato se boste lahko končno posvetili tudi drugim stvarem. Čustveno boste stabilnejši, kar bo ključnega pomena za vsa nadaljnja udejstvovanja. Sedaj pa le poskrbite, da se boste veselili svoje zmage, šele nato pa se podali novim ciljem naproti. 

Sporočilo pod številko 2 – Puščavnik

Zadeva, ki vas bremeni, se še ne bo tako hitro razrešila, zato si boste morali vzeti več časa. Potrpežljivost in razumskost bosta vaši najboljši prijateljici, zato se zatecite k njima. Ne čakajte, da se nekaj preprosto zgodi, ampak se umaknite ter vse temeljito premislite. Čas je, da sami sprejmete odločitev in ne pustite, da kdorkoli pritiska na vas. Pri tem pa le pazite, da vam čustva ne bodo zameglila razuma, saj je zdaj čas, da razum stopi v ospredje. 

Sporočilo pod številko 3 – Desetica palic

Preplavil vas bo občutek teže in negotovosti. Stvari se bodo začele kopičiti, zato boste morali paziti, kako boste v naslednjih dneh pristopili k zadevam – zlasti tem, ki bodo zahtevale odgovornost, predanost in premišljenost. Če se boste odločili v navalu impulzivnosti, le zato, ker si boste želeli hitrega premika, se boste opekli. Gledati morate na dolgi rok, saj boste le tako dosegli zaključek in začutili razbremenitev. 

Sporočilo pod številko 4 – Paž novcev

Zadeva, ki vas bremeni, ni tako resna, kot se zdi na prvi pogled, zato boste morali nekaj spremeniti. Ne pustite, da bi ta prevzela vaše celotno življenje. Pomembno je, da se znate za trenutek odklopiti in malce pozabavati, saj boste tako lažje dosegli želeno, pri tem pa na vse gledali s širšega zornega kota. Pred vami je zanimiv nekaj dni, zato v njih uživajte – časa za razmislek bo več kot dovolj, zato le brez skrbi.

 

 

  

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram