Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kakšna bo JESEN, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1 – Sonce

Čakata vas zadovoljstvo in veselje, saj se bo zadeva, ki vas bremeni, začela razpletati. V kratkem boste dosegli vse, kar ste si želeli in pričakovali, zato poskrbite, da boste to tudi proslavili. Vse ne more biti le delo in razmišljanje, ampak tudi sprostitev in zabava. Brez slabe vesti si boste lahko privoščili oboje, saj bo ves pretekli trud, odrekanja in vlaganje energije obrodilo sadove. Ste na pragu novega poglavja.

Sporočilo pod številko 2 – As mečev

Čaka vas nov začetek, saj se bo zadeva, ki vas bremeni, končno uredila. Pred vami je priložnost, da se lotite novih stvari, a bo pri tem ključnega pomena, da se boste naučili lekcij iz preteklosti. Kar vas trenutno še bremeni, se bo resda uredilo, a če se ničesar ne boste naučili, se boste kaj hitro znašli v podobni situaciji, le da bodo takrat dejavniki ostrejši in bolj zapleteni, kar bo premešalo štrene na vseh vaših življenjskih področjih. 

Sporočilo pod številko 3 – Šestica novcev

Stvari se bodo začele razpletati. To, kar vam trenutno povzroča največ sivih las, bo dobili novo, jasnejšo podobo. Točno boste vedeli, kaj lahko storite in česa ne smete, zaradi česar boste v prednosti. Zlasti na področju denarja lahko pričakujete pozitivne rezultate, ne glede na to, ali je zadeva povezava s financami ali ne. Nehote bo tudi na to začela vplivati na pozitiven način, kar bo vas bo dodatno razbremenilo. 

Sporočilo pod številko 4 – Cesar

K zadevi, ki vas bremeni, boste morali pristopiti bolj samozavestno in odločno. Če boste omahovali in čakali, da vas nekdo drug usmeri, se boste še nekaj časa lovili v začaranem krogu, iz katerega ne bo videti pravega izhoda. Zdaj je čas, da stvari vzamete v svoje roke in se odločite, kaj si sploh želite doseči. Boste še vztrajali pri trenutnem načinu delovanja ali popolnoma spremenili svoj pristop in začeli izražati svoje želje.

 

  

 

KAJ TI PRINAŠA PRIHODNOST?

Odkrij, kakšno bo jesensko obdobje in kaj te čaka: prijetna presenečenja ali izzivi!

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram