Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kaj prinašajo poletni meseci, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >> 

Sporočilo pod številko 1 – Devetica kelihov

V kratkem boste začutili zadovoljstvo in udobje, saj se bo zadeva, ki vas bremeni, začela razreševati. Paziti pa boste morali, da se ne boste spozabili in začeli stvari jemati kot nekaj samoumevnega. Še vedno se boste morali truditi, da se zadeve ne bodo zapletale po nepotrebnem oziroma da ne boste naredili česa nespametnega. Razbremenitev, ki je pred vami, bo omogočila, da na svet pogledate z drugega zornega kota. Znanje in nove občutke, ki jih boste s tem pridobili, pa delite s svojimi ljubljenimi. 

Sporočilo pod številko 2 – Kralj mečev

Bodite pozorni, da vas v naslednjih dneh ne bo vodil samo razum. Poiskati boste morali ravnovesje, saj boste tako lažje rešili zadeve, ki vas bremenijo. Um je vaše močno orodje, a če se boste začeli zapletali z analizami, se bodo stvari zavlekle. Bodite razumski, a tudi čustveni, ne pustite pa, da bi drugi preveč vplivali na vas, zlasti s čustvenega vidika. Malce zadržanosti in objektivnosti vam ne bo škodilo, nikar pa ne postanite preveč zaverovani sami vase. 

Sporočilo pod številko 3 – Osmica mečev

Ne predajte se občutkom nemoči. Zavedajte se, da lahko vse uredite, če se boste le zazrli vase in prepoznali, kakšna moč se skriva v vas. Zdaj je čas, da življenje vzamete v svoje roke in ne čakate več, da vam kdo pomaga ali da se zadeva razreši sama od sebe. Ukrepajte in ne dovolite, da bi vas strah ohromil. Četudi vam bo okolica govorila, da se stvar ne bo rešila, ohranite upanje, da se bo. To bo namreč ključnega pomena, da boste lahko naredili korak naprej in se resnično zavedali, v kakšni situaciji ste se znašli. 

Sporočilo pod številko 4 – Dvojka palic

Pred vami je pomembna odločitev. Znašli se boste na razpotju, zato bo pomembno, da se ne boste prenaglili. Zadevo, ki vas bremeni, boste morali oceniti, pri tem pa se zanesti tako na razum kot na čustva. Pravzaprav boste morali malce bolj prisluhniti občutkom, saj bo razum nekoliko zamegljen. Pomembno bo, da boste pogumni in se ne ustavili na eni točki. Stvar se bo razrešila, le premikati se morate naprej in se ne ozirati nazaj in razmišljati, kaj bi lahko narediti drugače.

 

 

 

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Bom napredoval v službi? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za različne Tarot napovedipersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

   

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram