Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kakšen bo mesec SEPTEMBER, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >> 

Sporočilo pod številko 1 – As novcev

Ne podcenjujte truda, ki ste ga do zdaj vložili v reševanje zadeve, ki vas bremeni. Le-ta se bo v kratkem uspešno zaključila, s čimer boste dobili priložnost za popolnoma nov začetek. Bodite pa pripravljeni, da posrkate vso znanje, ki ga boste še prejeli, saj bo to pomembno vplivalo tudi na vaše materialno področje. Vi ste vir znanja in moči, zato ju izkoristite, saj boste tako lažje dosegli želene cilje.

Sporočilo pod številko 2 – Kolo sreče

Ne prelagajte svoje odgovornosti na druge. Zadeva, ki vas bremeni, se bo razrešila, ko boste sprejeli situacijo, v kateri ste se znašli. Vse se bo uredilo, a morate si priznati, kaj ste naredili, da ste se znašli na točki, na kateri ste. Stvari bodo še nestabilne v naslednjih dneh, a se bodo kaj kmalu začele razpletati vam v prid. Le ne zatiskajte si oči pred resnico, da se ne bodo težave prehitro ponovile. 

Sporočilo pod številko 3 – Sedmica novcev

Stvar se bo končno razrešila. Začutili boste navdušenje nad tem, kar ste dosegli in česa vse ste se naučili. Vaš trud bo prinesel nepričakovane rezultate, s katerimi boste dobili dodatni zagon, da začnete reševati tudi ostale zadeve, ki vas bremenijo. Pazite le, da si ne boste naložili preveč obveznosti. Ključne bodo lekcije, ki ste si jih in se jih še boste naučili ter analiza poti, ki ste jo do zdaj prehodili. 

Sporočilo pod številko 4 – Devetica mečev

Zaupajte se nekomu. Ne zapirajte se več pred svetom, saj boste težavo lažje rešili s pomočjo ljubljenih. Ne ostanite sami s svojimi skrbmi in analizo, kaj bi lahko v preteklosti drugače naredili. Zdaj imate odlično priložnost, da se soočite z vsemi ovirami in prepoznate, kakšna moč se skriva v vas. Ne vznemirjajte se po nepotrebnem zaradi stvari, ki jih lahko popravite, če se boste le odprli in zaprosili za nasvet. 

Sporočilo pod številko 5 – Paž palic

Ne delujte na vrat na nos. Zdaj je čas, da k zadevi, ki vas bremeni, pristopite objektivno in razumsko. Nekaj časa ste že razmišljali o potencialnih rešitvah in potezah – zdaj je čas, da le-te realizirate. Bodite odprtega uma in pripravljeni stopiti v neznano. Tu se skrivajo dodatne možnosti, da zadevo enkrat za vselej rešite oziroma spoznate, kaj točno vam pomeni in kaj točno si želite doseči.

 

  

 

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram