Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kaj prinaša september, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1 – Desetica novcev

Končno! Pred vami je obdobje veselja in sreče. Kar vas bremeni, bo srečalo svoj zaključek in vas prineslo še kako zaslužen počitek. Sprva kar ne boste mogli verjeti, da se je to zgodilo, saj bo mimo vaših pričakovanj. Izkoristite to obdobje za sprostitev in veselje z ljubljenim ter se šele čez nekaj dni lotite novega projekta oziroma razreševanja naslednje težave. Naj se vam ne mudi, saj se morajo vaše baterije napolniti. 

Sporočilo pod številko 2 – Paž kelihov

Na situacijo, ki vas bremeni, boste morali pogledati z drugega zornega kota. Ne bodite prestrogi do sebe ali drugih. Dovolite si narediti napako in se pri tem ne obremenjevati, kaj točno to pomeni. V življenju vam manjka otroške navihanosti in brezskrbnosti, kar ne pomeni, da morate biti impulzivni in brezglavi, ampak da včasih najdite tisto iskrico v malenkostih in pustite, da se stvari zgodijo. Tako se boste lažje poslovili od marsikatere skrbi. 

Sporočilo pod številko 3 – Zvezda

V kratkem boste prejeli priložnost, da zadevo, ki vas trenutno najbolj skrbi, razrešite. Stvari se bodo spremenila, v sebi pa boste začutili, kako se prebuja nova energija. In prav ta bo igrala ključno vlogo pri dokončanju zadeve enkrat za vselej. Pomembno bo, da se ne boste podcenjevali ali ignorirali svoje intuicije, saj vas bo ta vodila na pravo pot. Stopite korak stran, odkrijte, kaj si želite in vzpostavite ravnovesje v življenju. 

Sporočilo pod številko 4 – Luna

Pazite, da ne boste postali žrtev praznih obljub ali prevare. Okrog vas bodo osebe, ki vas bodo želele zvabiti na napačno pot in v vas vzbuditi nezaupanje v lastno presojo. Poskrbite, da zaupanja vase ne boste nikoli izgubili, saj ste sposobna oseba, ki bo vse razrešila, le svoje usode naj ne polaga v roke drugih ljudi. Vi ste ključni, zato se ne zanašajte preveč na druge in njihovo usmeritev. Zazrite se vase in prisluhnite srcu ter razumu, kam vas vodita.

 

  

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram