Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kaj prinaša poletje, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >> 

Sporočilo pod številko 1 – Ljubimca

Stvari se bodo začele spreminjati. Tudi zadeva, ki vas trenutno bremeni, bo dobila novo obliko. Začeli boste odkrivati, kaj vse ste si prikrivali oziroma česa niste želeli pokazati drugim. In ker niste bili iskreni samim s seboj, ste se znašli v tej situaciji. Zdaj je zato skrajni čas, da si priznate svoje iskrene želje in potrebe, četudi bo to pomenilo, da boste določene poteze obžalovali. Če boste pri nečem vztrajali le zaradi ega in ker želite imeti prav, v srcu pa tega ne čutite, rešitve še dolgo ne bo. 

Sporočilo pod številko 2 – Paž mečev

Pripravite se, saj v vaše življenje prihaja informacija, ki bo pomembno vplivala na razplet zadeve, ki vas trenutno najbolj bremeni. Četudi vest ne bo takšna, ko jo boste pričakovali, to ne pomeni, da vam ne more pomagati. Ravno obratno: spremembe so dobrodošle, zato se jim ne upirajte. Zdaj je čas, da drugače pristopite k zadevi in ocenite, kaj si želite. So želje še v skladu s tem, kar se trenutno dogaja, ali si želite nečesa popolnoma drugačnega? 

Sporočilo pod številko 3 – Vitez palic

Zdaj je ključen trenutek, zato ne ignorirajte znamenj in ne čakajte, da vam kdo priskoči na pomoč. Vi samo boste morali ukrepati in izkoristiti vse ponujene priložnosti. Teh je kar nekaj, a ker ste preveč osredotočeni le v eno stvar in en izid, jih ne vidite. Odprite oči, saj boste tako hitro opazili, kje se skriva ključ do ureditve tega, kar vas bremeni in kako pri tem stvari dodatno obrniti sebi v prid. 

Sporočilo pod številko 4 – Moč

Zdaj je čas, da se zazrete vase in v sebi poiščete odgovore ter moč. Ne čakajte, da vam drugi povedo, kaj morate narediti ali vas usmerijo na pravo pot. Dokler sami pri sebi ne boste verjeli vase in zaupali svoji presoji, se boste lovili v enih in istih situacijah. Le vi imate moč, da prekinete ta cikel in končno dosežete želeni izid. Stvar, ki vas bremeni, ni tako zapletena, ko se vam morda zdi, le bolj morate zaupati vase in ne pustiti, da kdorkoli trdi nasprotno.

 

 

  

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram