Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kaj lepega prinaša poletni čas, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >> 

Sporočilo pod številko 1 – Šestica novcev

Stvari se bodo končno obrnile na bolje. Pred vami je obdobje zaključkov in razrešitev, kar bo pomembno vplivalo na vsa področja, zlasti finančno. Ker boste začutili olajšanje, se bo spremenila vaša perspektiva. Odkrili boste, kako so vsa področja udejstvovanja povezana med seboj in kako eno vpliva na drugega. Zadeva, ki se bo uredila, vas bo naučila pomembnih lekcij, ki jih boste lahko prenesli na različne situacije, če boste le preudarni in dovolj iznajdljivi. 

Sporočilo pod številko 2 – Kraljica mečev

Zadeva, ki vas bremeni, bo zahtevala drugače pristop. Preveč se obremenjujete z določenimi stvarmi, zaradi česar ne vidite širše slike. Da to ne bo vodilo k resnejšim posledicam in negativni energiji z okolico, bodite preudarni in vsako svojo besedo ter potezo premislite. Še posebej pazljivi boste morali biti z ženskimi osebami, ki so posredno ali neposredno vpletene v to, kar vam trenutno povzroča največ skrbi. Paziti boste morali, da njenega vpliva ne boste podcenjevali. 

Sporočilo pod številko 3 – Devetica palic

V prihajajočem obdobju boste imeli občutek, da ste se znašli v brezizhodni situaciji. Stvari bodo prinesle nove pritiske in stres. A to bo le za kratek čas, bo pa pustilo močan vpliv na vas. Spoznali boste, kje se delajo napake, kje se preveč obremenjujete z malenkostmi in kdo vse vam iskreno stoji ob strani. In ravno tu se skriva ključ do rešitve zadeve, ki vas bremeni: v nasvetu in pomoči drugih. Zaupajte jim svoje skrbi in ne igrajte vloge žrtve oziroma nekoga, ki mora vse sam narediti.

 

 

  

TAROT OSEBNO RAZODETJE

Kaj te čaka poleti? Kako premagati izzive in doseči želene cilje? Klikni in odkrij...

  

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram