Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kaj prinaša poletje, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >> 

Sporočilo pod številko 1 – Cesar

K zadevi, ki vas bremeni, boste morali pristopiti bolj odločno. Pokazati boste morali več samozavesti in preudarnosti. Tokrat se boste morali prenehati zanašati na čustva in dovoliti, da v ospredje stopi goli razum. Če boste preveč čustveno gledali na zadevo, se bodo stvari le še bolj zaostrile – po nepotrebnem – in prinesle slabo energijo, ki se je boste težko otresli. Zdaj je čas, da »udarite« z nogo ob tla in izrazite, kaj si želite. 

Sporočilo pod številko 2 – Desetica kelihov

Pred vami je obdobje zadovoljstva in sprostitve, saj se bo zadeva, ki vas skrbi, končno uredila. Začutili boste olajšanje, kar bo močno vplivalo na vas in ljudi okrog vas. Odnosi se bodo bistveno spremenili in vam prinesli nova spoznanja, ki jih boste v prihajajočih situacijah lahko pokazali. Ste na pragu nečesa novega, zato se veselite in se nagradite za ves trud, ki ste ga vložili. To si zaslužite, zato si brez izgovorov to tudi privoščite. 

Sporočilo pod številko 3 – Kraljica novcev

Zadeva, ki vas bremeni, bo zahtevala več pozornosti in »nege«. Trenutno niste še na točki, kjer bi lahko pričakovali hiter zaključek, a le ta ni daleč, če boste preoblikovali svoj pristop. Bodite bolj pozorni in se ne zanašajte na druge, da bodo popravili napake, ki jih boste storili ali vas opozorili, kaj ste spregledali. Na vas je, da zadevo temeljito analizirate, saj boste le tako odkrili, kje so skrite pasti ter zakaj se pogosto znajdete v enih in istih situacijah. 

Sporočilo pod številko 4 – As mečev

Pred vami je nov začetek. Zadeva, ki vas skrbi, se bo uredila, zaključek pa bo prinesel nekaj novih spoznanj in modrosti. Predvsem boste odkrili, da morate v življenju zaupati razumu in logično razmišljati. Slednje ne pomeni, da lahko ignorirate želje srca, ampak da se ne odzovete preveč čustveno oziroma dovolite, da vam čustva zameglijo presojo. Vaš kritični um je ključ do marsikatere rešitve, zato ga ne podcenjujte. 

 

  

 

KAJ UNIVERZUM ŽELI, DA SPOZNAŠ?

Odkrij RESNICO o svoji edinstveni situaciji!

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram