Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali čemu se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali podrobnejšo napoved, kaj vas čaka v prihodnosti, se obrnite na naše izkušene svetovalke in vedeževalke. Novi uporabniki pa ne spreglejte BREZPLAČNE ponudbe! >>

Sporočilo pod številko 1 – Obešenec

Ne iščite več izgovorov, zakaj ne bi pristopili k reševanju tega, kar vam povzroča skrbi. Na situacijo poglejte s popolnoma drugačnega vidika, saj boste tako videli stvari, ki so vam načeloma skrite. Bodite odprti za vse informacije in nove vidike, ki se vam bodo razkrili. Bolj, ko boste pripravljeni drugače, sveže pogledati na stvari, lažje jih boste rešili. In tudi vaše breme se bo, le spremenite pogled nanj – na ta način se boste uspešno spopadli z življenjskimi izzivi.

Sporočilo pod številko 2 – Vitez kelihov

Ne sanjarite več, da se bodo stvari razrešile same od sebe. Zdaj je čas, da ukrepate, a pazite, da ne boste imeli pred očmi le ene poti ali enega cilja. Dogajanje bo raznoliko in če se ne boste znali prilagoditi, ne boste uspeli. V vas se skrivata moč in znanje, s katerima boste uspeli, le ne precenjujte se oziroma ne precenjujte situacije, v kateri ste. Ohranite pozitivno naravnanost, a tudi ravnovesje med čustvi in razumom. 

Sporočilo pod številko 3 – Pravica

Pomembno je, da se ne prepustite malodušju. Breme boste razrešili, le nekaj časa mu boste morali nameniti, da vas ne bo spremljal še naprej. Zavedati se morate, da vaša dejanja sedaj vplivajo na prihodnost, zato premislite, preden boste naredili korak naprej. Do točke, na kateri ste, ste prišli zaradi lastnih odločitev. Zdaj imate priložnost, da drugače pristopite k zadevi. Naučite se iz svojih napak in prevzemite odgovornost za svoja dejanja. To vam bo prineslo pomembne lekcije. 

Sporočilo pod številko 4 – Šestica palic

Breme se bo kmalu razrešilo, le nanj poglejte bolj sproščeno. Vse ni tako negativno, kot se morda zdi na prvi pogled, zato ne iščite bližnjic in ne hitite. Vzemite si čas, vse dvakrat premislite, nato pa si recite, da boste uspeli. Pazite pa le, da ne boste predolgo »praznovali«, ko se bo zadeva rešila. Pomembno bo, da ne boste izgubili stika s trdnimi tlemi, ampak bili pripravljeni na nove izzive, ki jih bo življenje ponudilo. 

 

 

  

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram