Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kaj prinaša poletje, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >> 

Sporočilo pod številko 1 – Zmernost

Napake se bodo dogajale, zato ne dovolite, da bi vas strah pred njimi ohromil. Na situacijo, v kateri ste se znašli, poglejte z več zornih kotov. Razmislite o svojih možnostih in potencialnih razpletih. Pomembno bo, da se boste tokrat osredotočili na pozitivne vidike, negativne pa preučili, a ne pustili, da bi vas vodili. Zamenjava perspektive bo prinesla pomembne uvide, s katerimi boste osebnostno napredovali in spoznali, da vendarle novo ni tako strašno, kot se zdi na prvi pogled.

Sporočilo pod številko 2 – Visoka svečenica

Stojite na pragu novih informacij, s katerimi boste lažje premagali, kar vas bremeni. Pri tem bo pomembno, da boste ves čas znali prisluhniti glasu intuicije, ki vas bo vodil v pravo smer. Če boste v dvomih, za katero smer se odločiti, se ustavite in premislite. Nikar ne hitite, saj vas bo naglica popeljala proti (na prvi pogled) obetavnih spremembam, ki pa jih bo na dolgi rok težje obdržati. Čas je na vaši strani, zato naj se vam ne mudi, da ne boste česa obžalovali.

Sporočilo pod številko 3 – Trojka kelihov

Ne spreglejte lepih trenutkov in pozitivnih priložnosti, ki se vam bodo ponudile. Ne dovolite, da bi vas zadeva, ki vam trenutno predstavlja težavo, definirala in vas ovirala v osebni rasti. Razmislite, kaj si želite doseči in kaj vas je pripeljalo v situacijo, v kateri ste se znašli. Zdaj ni čas, da bi se pretirano ukvarjali z izzivi, ampak da ste hvaležni za to, kar imate. Spremenite svoj fokus in svet se vam bo odprl, s tem pa tudi novi načini rešitve trenutnega bremena.

Sporočilo pod številko 4 – Kraljica mečev

Uporabite svoj um in našli boste vse odgovore, ki jih iščete. Zadeva, ki vas bremeni, se bo uredila, pri tem pa boste tudi spoznali, na koga se lahko vedno zanesete. Ob vas bodo osebe, s katerimi boste lahko v prihodnje ustvarili plodne dogovore, če vam bo v mislih vedno ostalo, kako močen je vaš um. Logično razmišljanje je vaše orodje, s katerim boste premagali podobne zagate, ki jih boste še srečali.

Sporočilo pod številko 5 – Štirica novcev

Zadeva, ki vas bremeni že nekaj časa, se bo razrešila in vam ponudila veliko novih lekcij, s katerimi boste ugotovili, da materialno pravzaprav ni vse. Dobili boste nov pogled na dogajanje, zaradi česar se bose drugače spopadli z vsemi prihajajočimi izzivi. Četudi trenutna situacija ni najtežja, vas bo zaznamovala na pozitiven način in vas obogatila. Predvsem na osebni in duhovni ravni boste napredovali ter spoznali veliko novega o sebi.

 

   

 

 

  

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram