Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kaj prinaša poletje, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >> 

Sporočilo pod številko 1 – Šestica kelihov

Zadeva, ki vas bremeni, se bo začela razpletati, pri tem pa bo na površje prinesla kar nekaj starih stvari. Paziti boste morali, da se ne boste ujeli v krogu analiziranja preteklosti in se spraševali »Kaj, če?« Dosegli ste točko, ko se bo stvar začela razvijati, zato se veselite uspehov in poplačanega truda. Preteklost naj služi kot učiteljica, ne pa kot nekakšna ovira, zaradi katere v strahu ne morete narediti odločnega koraka naprej v prihodnost. 

Sporočilo pod številko 2 – Obešenec

Na zadevo, ki vas bremeni, boste morali pogledati popolnoma drugače. Trenutni pristop vas ne bo vodil do želenih rezultatov, zato ne oklevajte predolgo. Spremembe bodo nujne, sicer se boste še nekaj časa lovili v začaranem krogu, iz katerega ne boste našli pravega izhoda. Zdaj je čas, da se odločno lotite drugačnih pristopov in se pri tem otresete strahu, kam bo to vodilo. Ne vztrajate pri tem, kar vam nudi varnost, saj to ne prinaša napredka, ampak stagnacijo. 

Sporočilo pod številko 3 – Kralj novcev

Pred vami je obdobje, v katerem boste morali paziti na svoj ego. Če boste prevel impulzivni in ponosni, se boste znašli v (večjih) težavah. Zdaj ni pravi čas, da bi se zadeve, ki vas bremeni, lotili na lastno pest in pod svojimi pogoji. Pomembno bo, da boste znali zaprositi za mnenje, zlasti če se nameravate dotakniti tudi finančnega področja. Ne iščite hitrih in lahkih bližnjic, ampak se z nekom temeljito pogovorite. 

Sporočilo pod številko 4 – Osmica palic

Zadeva, ki vas bremeni, bo prinesla še nekaj dodatnih frustracij in občutka negotovosti. V naslednjih dneh boste morali biti zato zelo previdni, da ne boste iskali bližnjic ali sprejeli nagle odločitve. Zdaj je čas, da počakate in se zazrete okrog sebe. Kdo stoji poleg vas? Kdo vam lahko pomaga? Po nasvet se obrnite na svoje ljubljene, saj vam lahko razširijo obzorje in prinesejo razbremenitev.

 

 

  

TAROT OSEBNO RAZODETJE

Kaj te čaka poleti? Kako premagati izzive in doseči želene cilje? Klikni in odkrij...

  

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram