Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kaj prinaša poletje, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

 Sporočilo pod številko 1 – Vitez kelihov

Končno si boste lahko oddahnili, saj se bo zadeva, ki vas bremeni, začela razpletati. Uvideli boste nove vidike, na podlagi katerih bo odločitev za naslednji korak lahka kot že dolgo ne. Pred vami je obdobje dobrih novih in zadovoljstva, zato se sprostite in veselite. Nikar ne ostanite v »krču« in v pričakovanju, da se nekaj zalomi. Zdaj so pred vami dnevi sreče in pozitivnih energij, zato se jim predajte. 

Sporočilo pod številko 2 – Dvojka novcev

Pred vami je zelo zanimivo obdobje, saj boste po eni strani uredili zadevo, ki vam povzroča sive lase, po drugi strani pa se vam bodo razodele nove stvari, ki so bile neposredno povezane z vašim bremenom. Spoznali boste neverjetne povezave, kar bo pomembna lekcija za naprej. Začeli se boste zavedati, da lahko žonglirate z več stvarmi hkrati, četudi se tega ne zavedate. To je dar, ki ga nima vsak, zato se ga veselite in ga nikar ne podcenjujte. 

Sporočilo pod številko 3 – Trojka palic

Zadeva, ki vas bremeni, se bo končno začela razpletati. Srečali se boste s številnimi novimi priložnostmi za napredek, zato ničesar ne prepustite naključju, ampak vse premislite. Spremembe so pred vami, zato se jim ne upirajte, ampak analizirajte, kaj si želite zdaj in kaj v prihodnosti. Vsak vaš korak bo že zdaj nadvse pomemben, zato ne glejte v preteklost, kaj je bilo in kaj bi lahko bilo, če bi se drugače odločili, ampak se osredotočite na moč, ki vam zdaj leži v vaših rokah. 

Sporočilo pod številko 4 – Kolo sreče

Zdaj je čas, da nehate čakati, da se zadeva zaključi ali da vam bodo drugi pomagali. Vzemite vajeti življenja v svoje roke in ukrepajte. Četudi menite, da vaš vpliv ni tako velik, lahko naredite pomembne spremembe, ki vam bodo prinesel dolgoročni uspeh. Vaša trenutna dejanja so izjemno pomembna, zato ne oklevajte več in ne iščite izgovorov, zakaj ne bi mogli samo urediti, kar vas bremeni. 

Sporočilo pod številko 5 – Štirica kelihov

Morali se boste na težavo, ki vas trenutno najbolj zaposluje. Če se boste umikali ali bežali stran, se le-ta ne bo poslovila, ampak počasi naraščala in naraščala. Z njo se čimprej soočite, četudi z grenkim priokusom. Dejstvo, da boste naredili prvi korak, vam bo prinesel nova spoznanja. Prav tako si vzemite tudi čas za temeljit razmislek o vseh možnih razpletih in kaj bi vam ti prinesli. Pri tem analizirajte tudi svoja čustva: bi bili potihem veseli, če bi se stvar razrešila drugače?

 

  

 

KAKŠEN JE VAJIN PARTNERSKI POTENCIAL?

Sta si usojena? Bosta ustvarila trden odnos, ali gre le za bežno avanturo? Klikni in odkrij...

 

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram