Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kaj prinaša prihodnost, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

 Sporočilo pod številko 1 – Desetica kelihov

Zadovoljstvo bo potrkalo na vaša vrata, saj se bo zadeva, ki vas je spremljala nekaj časa, končno zaključila. To bo pomembno vplivalo na vašo perspektivo in odnose. Ker sami ne boste čutili več napetosti v sebi, se ne boste »znašali« nad drugimi, s tem pa se bodo na splošno stvari umirile. Pomembno bo le, da ne boste pozabili poti, ki ste jo prehodili, da ste prišli do točke, na kateri ste v tem trenutku. 

Sporočilo pod številko 2 – Štirica palic

Čaka vas prijeten čas, saj boste končno uredili zadevo, ki vas skrbi. Rešitvi bo botrovala okolica, zato sprejmite njen nasvet in usmeritev. Ni potrebno, da takoj ukrepate, a le premislite, kaj vam drugi sporočajo, saj imajo drugačen vpogled na zadevo, ki vas je skrbela. Včasih je objektivnost rešitev, saj nudi pogled mimo čustev in strahu. Strah pred ponovitvijo napak iz preteklosti je velik, zato ne pustite, da bi vas definiral ali vplival na vaše uživanje v zmagi. 

Sporočilo pod številko 3 – Kraljica palic

Pred vami je obdobje, ki vam bo prineslo razjasnitev. Na zadevo, ki vas skrbi, boste drugače pogledali, predvsem pa boste v sebi začutili moč, da lahko vse razrešite. Pri tem se oprite na vodstvo intuicije, ki bo v naslednjih dneh zelo močna in vas bo usmerila na pravo pot. Če se bodo porodili dvomi, razmislite, zakaj, saj se v vas skrivajo vse sposobnosti, s katerimi boste uredili to, kar vam povzroča sive lasi – ne ne zanikajte svoje moči. 

Sporočilo pod številko 4 – Vitez mečev

Nekaj časa boste morali še počakati, da se zadeva, ki vas bremeni, zaključi. Nove priložnosti prihajajo, zato ne bodite neučakani in si ne zatiskajte oči pred resnico. Zdaj ni čas za nagle in čustvene odločitve, ampak razumsko čakanje, da se stvari razjasnijo. In te se bodo. V vaše življenje prihaja energija, s katero boste zaključili stvar, ki vas bremeni, pri tem pa boste tudi spoznali, kdo vam resnično stoji ob strani.

 

  

 

KAJ MORAŠ SPOZNATI?

Kako urediti vse, kar te bremeni in v prihodnosti ne ponavljati istih napak? Klikni in odkrij...

  

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram