Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kaj prinaša prihodnost, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >> 

Sporočilo pod številko 1 – Trdnjava

Zadeva, ki vas bremeni, se še ne bo tako hitro razrešila. Razmisliti boste morali, kateri koraki in odločitve so vas pripeljali do točke, na kateri ste. Ste se sami nehote odločili, da se boste umaknili od vseh in zavračali nasvete? Poskrbite, da bo sedaj drugače in boste odprti za usmeritve, sicer bodo spremembe, ki prihajajo, delovale občutno močnejše in bolj negativne, kot v resnici bodo. Vzemite si čas za temeljit razmislek in samoanalizo. 

Sporočilo pod številko 2 – Sonce

Pred vami je obdobje zadovoljstva in sprostitve. Zadeva, ki vas je spremljala in bremenila, se bo končno uredila in vam omogočila, da zadihate s polnimi pljuči. Vaš trud se bo poplačal, zato se boste lahko osredotočili na stvari, ki ste jih postavili na stranski tir. Poleg tega pokažite tudi nekaj hvaležnosti ljudem, ki so vam tako ali drugače stali ob strani in podpirali. Če boste odnose negovali, boste v prihodnje za to nagrajeni. 

Sporočilo pod številko 3 – Desetica palic

Zadeva, ki vas skrbi, se še nekaj časa ne bo zaključila, zato boste morali paziti na svoja pričakovanja in želje. Pred vami je obdobje, ko boste iskali različne izhode v sili in nasvet okolice, na trenutke tudi bližnjice. A to ne bo prava pot, saj se ne boste naučili pomembnih lekcij, na podlagi katerih bi se v prihodnje podobni situaciji hitro izognili oziroma jo razrešili. Vsak nasvet, ki se bo ponudil, razmislite, ali je pravi za vas. Včasih najkrajša pot ni nujno najboljša, zato naj se vam ne mudi. 

Sporočilo pod številko 4 – Osmica mečev

Pred vami je obdobje, v katerem boste morali razmisliti, kaj si sploh želite doseči in kaj točno vas zadržuje na eni točki. V preteklosti ste se »opekli« v podobni situaciji, a to ne pomeni, da bo tudi sedaj tako. Če boste svoje korake premišljeno sprejeli in ne boste iskali bližnjic, boste dosegli zaključek, ki si ga želite. Le strahu se otresite, saj vas zadržuje na mrtvi točki, ki resda ne prinaša možnosti napaka, a po drugi strani ne prinaša niti napredka in uspeha.

 

  

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram