Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kaj prinaša prihodnost, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >> 

Sporočilo pod številko 1 – Petica palic

V prihajajočem obdobju boste morali biti pozorni na ljudi, s katerimi boste komunicirali. Zadeva, ki vas bremeni, se bo razvila vam v prid, če boste pazili na svoje besede in dejanja. Nikar ne pokažite vseh asov, ki jih skrivate v rokavu, ampak bodite preudarni in analitični. Ko boste korak pred drugimi, boste dobili širšo sliko, kaj se dejansko dogaja in kaj morate storiti, da se zadeve poženejo v tek. Naj pa se vam ne mudi, saj naglica ne bo obrodila sadov. 

Sporočilo pod številko 2 – Devetica novcev

Pred vami je obdobje zadovoljstva in sprostitve. Zadeva, ki vas bremeni, se bo razrešila in vam omogočila, da zadihate s polnimi pljuči. Stvari se bodo postavile na svoje mesto, zato boste lahko svoj čas in fokus usmerili na druge zadeve – ali odnose, ki potrebujejo nego. Pazite, da ne boste zaspali na lovorikah, ampak ostali pozorni na dogajanje okrog sebe. Škoda bi bilo, da bi se ves vloženi trud in prejeti darovi poslovili, ker ste izgubili stik s trdnimi tlemi. 

Sporočilo pod številko 3 – Štirica mečev

Pred vami je obdobje, ko se boste morali umakniti in zadevo, ki vas bremeni, pogledati z objektivnega zornega kota. Zdaj ni čas, da bi hodili z glavo skozi zid le zato, da bi se stvari končno premaknile ali zaključile. Zdaj je čas, da razmislite, v kakšni situaciji ste se znašli in čemu se morate odreči, da se bodo stvari normalizirale. Določene »žrtve« bodo nujne, da boste dosegli želeno in končno lahko ponovno »zadihali«. 

Sporočilo pod številko 4 – Dvojka novcev

Ves vaš trud bo poplačan. V naslednjih dneh se bo stvar, ki vam povzroča skrbi, začela razpletati. Dobra novica pri tem pa bo, da ne boste izgubili nadzora nad svojim življenjem, ampak še naprej obdržali vajeti v svojih rokah. Ko se bodo stvari začele razreševati, boste dobili novo širino. Vaš pogled se bo odprl, zaradi česar boste lahko ustvarili ravnovesje v življenju, ki vam bo pomagalo doseči želeno, ne da bi morali pri tem kaj zanemariti ali postaviti na stranski tir.

 

  

 

TAROT DAVIDOVA ZVEZDA

Stopi na pot osebne rasti in reši vse konflikte, s katerimi se srečuješ ZDAJ!

  

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram