Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če si želite poglobljeno osebno napoved, kako se bo razrešila situacija, pa kliknite tu. >>

Sporočilo pod številko 1 – Cesarica

Cesarica prevzema vlogo matere in izvor vsega, kar je živega na zemlji. Karta vam sporoča, da cenite svoje telo, posvetite se sebi in ostanite zvesti svoji intuiciji. Pazite na ravnovesje. Obstaja nevarnost, da se boste preveč zagnali v eno področje življenja in tam poizkušali na silo posegati v tek življenja. Naj vas prenagljena čustva ne zamotijo, bodite nežni in ohranite zdrav tempo ter poskrbite za svojo dušo. Na ta način vas bo na koncu tunela obsvetila čudovita svetloba.

Sporočilo pod številko 2 – Kralj mečev

Vaše delovanje bo v celoti želela nadzirati zgolj inteligenca, a vsega žal ne morate delati s srcem. Poslušajte svoje srce in intuicijo, najdite ravnovesje med možgani in srcem. Prav tako ohranite zdravo samopodobo, ki izhaja iz vas in se ne ozirajte na druge. Zaupajte v lasten izbor odnosov, a pazite, da ne postanete snobovski. Vaš um je sicer oster, a včasih v želji po prevladi postane paranoičen, kar vam nikakor ne koristi. Če boste opustili togoto in trmo, boste v tej igri končali v vlogi zmagovalca.

Sporočilo pod številko 3 – Ljubimca

Karta ljubimcev opozarja na pomembnost uravnovešene izbire. Pred odločitvijo se dobro poučite o vseh možnostih ter jih temeljito preučite. Premislite vse prednosti in slabosti, šele nato sprejmite odločitev. Le tako bo vaša izbira odraz globokih srčnih želja, po katerih hrepenite. Naj vas ugodna cena ne prepriča v nakup stvari, ki ni kakovostna. Naj vas telesna privlačnost ne zavede v razmerje, ki vas duhovno ne izpopolnjuje. Zadeva se bo razpletla v vašo korist, le ne silite v svojo smer.

Sporočilo pod številko 4 – Trdnjava

Karta, ki ponazarja stolp, ni najboljša karta. Simbolizira rušenje in destruktivno vedenje. Vse, v kar ste bili do sedaj prepričani, bo v vas pričelo vzbujati dvome. A to pomeni, da do vas končno prodira prava resnica, ki vas bo sicer pretresla, a preprečila, da bi še naprej živeli v temi in nadaljevali v napačno smer. Obdobje pred vami bo morda malce težje, a zrušen stolp se bo kmalu sestavil. Le pazite, da se ne boste pretirano odzivali na spremembe. Ne dramatizirajte. Čaka vas pozitiven zaključek.

Sporočilo pod številko 5 – Kolo sreče

Kolo sreče opozarja, da je vse v življenju dvojno. Vsak vzpon ima svoj padec in obratno. Drugo pomembno sporočilo karte pa je dejstvo, da je življenje takšno, kakršnega vidite in sprejmete. Če boste nanj gledali negativno, bodo vsi dogodki slabi, če pa na situacije pogledate s pozitivnega zornega kota, boste videli, da se vse zgodi z razlogom in da imate veliko srečo, da ste na mestu, kjer trenutno stojite. Ne krivite drugih za stvari, za katere ste krivi sami. Čaka vas pravičen razplet.

Sporočilo pod številko 6 – Obešenec

Obešenec vedno ve, kdo je v resnici in svojo moč črpa iz svoje notranje biti. Sporoča, da se je treba poglobiti vase ter premisliti, za kaj se je vredno žrtvovati in za kaj ne. Opozarja, da v primeru izbire vedno žrtvujte mnenje in poglede drugih in nikar nikoli ne žrtvujte svojega lastnega jaza. Sebe postavite na prvo mesto in zaupajte svojim odločitvam, mnenju in vrednotam. Okolici se lahko izognete, krivica, ki jo delate sebi, kadar se zapostavite, pa vas bo ves čas spremljala. Zaupajte vase in dovolite usodi, da vas oddalji od zadev na način, ki je najboljši za vas. Vse bo dobro.

 

  

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram