Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali čemu se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali podrobnejšo napoved, kaj vas čaka v prihodnosti, se obrnite na naše izkušene svetovalke in vedeževalke. Novi uporabniki pa ne spreglejte BREZPLAČNE ponudbe! >>

Sporočilo pod številko 1 – Dvojka kelihov

Zadeva, ki vas bremeni, bo dobila novo podobo. Vse se bo začelo razpletati in razreševati, zaradi česar boste občutili lahkotnost in zadovoljstvo. Pred vami je novo poglavje, v katerem bo stvar, ki vas skrbi, le še star spomin – kar pa ne pomeni, da se zadeva ne more ponoviti, če boste nepremišljeni. Pomembno bo, da se kljub ugodni razrešitvi naučite pomembnih lekcij, ki jih boste prenesli na prihodnje situacije.

Sporočilo pod številko 2 – Svečenik

Pred vami je obdobje, v katerem boste začutili naval adrenalina in željo po novih informacijah, zaradi česar boste zadevo, ki vas trenutno najbolj skrbi, lažje zaključili. To bo prineslo novo energijo in modrosti, s katerimi boste v prihodnje lažje premagali podobne prepreke. Za vas pa bo nadvse pomembno, da boste ves čas razumski in da ne boste pustili čustvom, da vam zameglijo presojo. Če se jim boste prepustili, končni izid ne bo takšen, kot se bo sprva zdelo.

Sporočilo pod številko 3 – Trojka mečev

Zadeva, ki vas bremeni, se bo malce zaostrila oziroma ubrala drugo pot, kar pa ne pomeni, da ne boste dosegli želenega. Pomembno bo, da boste na stvar pogledali z drugega zornega kota in se ne predali. Dodatni zastoji in ovire bodo prinesli nekaj negativne energije, a če boste ostali na trdnih tleh in osredotočeni na trenutno dogajanje, bo tudi to obdobje prineslo nekaj pozitivnega. Zapomnite si, da za dežjem vedno posije sonce.

Sporočilo pod številko 4 – Vitez mečev

Pred vami je obdobje, ki bo prineslo kar nekaj zmede in negotovosti. Zadeva, ki vas bremeni, se bo ustavila na eni točki, zaradi česar boste težko sprejeli odločitev, kako naprej. Pomembno bo, da ne boste impulzivni ali preveč čustveni. Z objektivnim in razumskim pristopom boste lažje ocenili situacijo in odkrili, česa nikakor ne smete storiti. Pri izbiri svoje nove poti bodite izvirni, saj bo ravno svež veter prinesel informacijo, kako urediti stvar, ki vas trenutno bremeni.

 

  

  

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram